Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
A DMF sajnos nem túl strapabíró 150-200k km körüli az élettartama, viszont kintről egész olcsón beszerezhető. [link] Cserébe az üzemanyag-rendszere a Bosch akkoriban elérhető legjobbja. Nagyon stabil és felújítható elemekből épül fel. 300-400k km alatt sem jellemző probléma az injektorokkal vagy a nagynyomású szivattyúval. A DPF sem szokott problémázni, ha alkalomadtán kiszabadul az autó a városból.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
-
!Overdose!
őstag
Nem tudom, hogy lehetséges-e a DMF felújítása. Ahogy olvasgattam más típusokkal kapcsolatban nagyon vegyesek a tapasztalatok a felújítással kapcsolatban. DPF hibáról még nem hallottam ennél a típusnál, így erre nem tudok mit mondani. A 3/5 ajtós változatot kevésbé ismerem. Nekünk 4 ajtós van a családban. A civinfo.hu-n talán többet tudnak segíteni.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
jozefgucci1
addikt
Szia ! Nekem a CR-v ben van ez a motor szóval nem ugyan az a kasztni ,de hát ugye honda .
Valamit vagy én írtam félre vagy te olvastad el ,de csak tavaj július óta van meg a gép és azóta ment bele kicsit több mint 10K km .Eredeti a kettős tömegű . Nem kopog majd most olajcserénél csapágyat kell szerintem cserélni a vízpumpánál , mert ciripel ,de semmi . Jah ,de a fényszóró magasság állításom szált el ,de szerencsére bontóból tudtam egyet szerezni így 20 ezerből megúsztam . Sajnos előző tulaj 18"-os felniket vett rá így azzal járok és igen kemény a futóműve . Sajnos mosta télen sokat ment városban és külvárosban a gép ,de nem volt gond a DPF-el . Mikor voltam Hondánál a fényszórók miatt akkor rákérdeztem és mondta a főnök , hogy ezekkel ha ki van kormolva legalább minden tankolásnál akkor nem lesz gond .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
>>>W!nman*
tag
Biztos, h nyest? Én macskára tippelnék... De lehet egyik nap kidugom a kamerát...
(#33607) tboy93 : és milyet ajánlottak helyette? Vagy van jobb?
Játszottam már -más autón- rugóval, veszélyes, adrenalin teljes munka, de már nem akarok több tízezreket kicsengetni szerelésekre, amikor én is meg tudom oldani ezeket -szerintem. Csak egy stabil rugóösszehúzó kéne...(#33608) Winner_hun : hát igen, lehet az kéne...:S
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én 0W20 Eneos-al járok és nincs gondom... bár nagy fordulaton picit hangos (szerintem), de nem tudom más olajjal mennyivel lenne jobb.
Nem kell 4ezer fölött pörgetni és akkor jó...
Amúgy komolyan 0W20 jó bele.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Valószínűleg nagyobb is a kopás azokban... persze jó olajjal rendesen szervizelve, amire tervezték nyilván ígyis kihúzza... aztán a sokadik tulaj majd eldönti megéri e neki felújítani vagy milyen problémával szembesül majd (ha addig nem rohad amúgyis szét a kocsi).
Egyébként ilyen szempontból már egy sima start-stop rendszer is érdekes télen.
(fetéve hogy hiszünk a hideg indítás/járatás "károkozásaiban")Nyilván nem véletlen a 0W20 meg 0W16 olajak előretörése itt sem.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
buherka
addikt
Van egy Piotr nevű lengyel srác aki teszteli az olajokat terhelés alatt, hidegen és forrásponton is.
Ez a Castrol Magnatec Stop-Start olaj szana-meg széjjel veri az összes olajat. Erősen gondolkodom hogy legközelebb ez fog bele kerülni a Hondába.
Nézegessétek a videóit...elég tanulságos.
Persze mindenki azt rak a verdába amit akar.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
Én nem az 5w30 miatt aggódnék, inkább a Castrol miatt. Évek óta olvasom, hogy a Castrol olajokat pancsolják a legtöbbször. Úgy hamisítják őket, mintha nem lenne holnap. Csak egyszer nyúlsz bele egy ilyen sz@rba és a motor megszenvedi majd. Én Castrolt egyáltalán nem tennék bele és nem a minőség miatt, hanem mert jó esélyed van a hamis olajra.
-
j.bravo
addikt
footy: Neeem, arra "this sticker adds 20HP" matrica kell
Qru: ha nem gáz kérni majd a képcserét, ha lövök jobbat (pláne ha majd jobban néz ki a gép) akkor akár mehet ezzel is. De ha sikerült ma még úgy hazaindulnom, hogy még világosban le tudjam mosni, akkor egy mosás után kép készül majd.
[ Szerkesztve ]
Hardverapró - eladó fehér iPhone 12 mini 256GB
-
félisten
-
félisten
-
dgyuri0123
nagyúr
A garanciát nem tudom, de fel kell keresni a Honda Magyarországot és rákérdezni. Alapfeltétele a garanciának egy Honda (márka) szerviz által vezetett szervizkönyv. Ha ez nincs, akkor biztosan nem lesz az autóra + 5 év garancia. Magára a hibrid rendszerre alapból jár 5 év gari, de ha nincs vezetett szervizkönyv, akkor a hibrid rendszerre járó garancia ugrik, szinte biztosan. Hibrid akkuk elvileg hosszú ideig problémamantesek, de nyilván itt is akadhatnak kivételek. Arra figyelj, hogy az autó üzemmeleg motornál kb. 1 km-t képes megtenni sík úton városban, finoman adagolva a gázt. Ha párszáz méter után beindul a benzinmotor, akkor gyanús, hogy a hibrid aksi nincs a helyzet magaslatán. Hangsúlyozom, sík út és lavirozás, semmi hirtelen gázadás, vagy még inkább padlógáz, mert arra azonnal beindul a benzinmotor. De a fogyasztás is komolyan megnőhet, ha a hibrid akku betegeskedik, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi időjárási viszonyok melletti, 4-5 liter helyett 6-8 litert jelez a bc. Nekem most 4.3l a városi fogyi úgy, hogy fűtök is, nem csak ülésfűtéssel próbálom túlélni a reggeli 0-2 fokokat.
A 2021-es modelleken még előfordulhat az első ülőlapok külső-oldalsó szélének kirepedése (kivéve Crosstar). Tükrök néha nem csukódnak, de ezen olajozás/kenés segíthet. Ezen kívül nincs igazán tipushibája, bár ugye minden elromolhat.
Sajátom is 2021-es és azon kívül, amit leírtam, nincs semmi bajom az autóval. Kopp kopp."csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest