Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Aladdin
aktív tag
válasz rothfb #63349 üzenetére
Nem mondtam hulyeseget. 93-ban, hulyegyerek korszakomban en sem tudtam volna elkepzelni a 125 lovas Civicemet automata valtoval. De az az auto sportos volt, jo volt a valto benne, ahogy irtad a Honda valtokkal kapcsolatban, es hat akkoriban az automatak meg nem voltak tul jok.
Azota ven fasz lettem, majd te is leszel, ahogy irtad, es bizony 2011-ben amikor megvettem az Accordot eszem agaban sem volt az manualis valtoval venni. Abban az autoban, plane a 2 lteres benzinmotorral, semmi sportossag nincs. Nulla. Viszont van benne egy olyan foku kenyelem, csend, nyugodtsag, ami abszolute nem igenyli a manualis valto megletet. Meg amugy is varoslako vagyok, hat a tokomnek nem hianyzik a kuplungolas, valtogatas. Ezert irtam, hogy a 8. gen Accord bizony az a kategoria, amelyik automataval a jobb. En szivesen vettem volna tavaly mondjuk egy CTR-t, ha lett volna valami fasza gyors automata benne, mint ahogy azt mar mindenki kinalja ebben a kategoriaban is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- LEDVANCE Panam asztali lámpa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest