Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
aze asztat nem mondta senki hogy az isuzu nem tud motort csinyanyi:- )))
csak emelkezzunk a gemini 1.6 16 szelepesere, sman hozta a honda kvalitasait /tom tom ez szencsegtores es a fejentre hzotam az osszatkit:- )))/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
VTI-Totya
tag
Azért vigyázni kell ezekkel a merevítőkkel is ám.
A sok jó boltos elfelejti mondani mellé, sőtt mindenki csak kussol róla, még az is akit tudván tudom, hogy tisztában van vele, hogy nem mind1 ám mit is rakunk merevítésnek. Mert nem elég egy vas darab keresztbe, bizonyos rugalmasságot biztosítani kell a kaszninak, különben csak egyszer azt veszed észre, hogy némán, nyílik a kaszni...........
Nem biztos, hogy a 8ezres állítható 5forintos menetes vasdarab lesz a legjobb ezekre a célra.
Nem hiába csinálják jobb helyeken ultrakönnyű de erősített alumíniumból meg stb.
Tény az nincs is 8ezeré......Én tuti nem rakok vasdarabot merevítésnek a kocsimba. Legyen drágább, de arra rá merem bízni az autómat és az életemet is.
SZVSZ
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
wierra
senior tag
Ha nem jönne be, akkor a gumiápoló még mindig ott van opciójjóban, bár lehet meredek 5let
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
-
TexT-BoY
addikt
Nekem teljesen mindegy de most valami nagyon olcsó zajkeltőt szeretnék, aztán jöhet a BT-s Alpine ha már a gépjármű teljesen tökéletes. Tegnap Totya elvitte egy kicsit étnézte, nevetséges összegeket fogok ráölni
2db kormány összekötő meg majd még kiderül hogy jobb hátul mi az ami elfáradt, motor meg a többi hibátlan. Meg 300.000km-re beteszek egy vezérlés cserét.
Jövőhéten meg lesz egy váltóolajcsere 15W40 Eneosra meg fékfolyadék csere és akkor kiderül mi az ami még a fékkel problémás, kuplung még nem tökéletes, de andornak van gyári szerkezete, az még becuppan majd.
Asszem ennyi a lista, azért ez túlélhető egy 1991es sport autótól 29900km futás után .
Hétvégén ha eljutok a nagyszüleimhez utközbe veszek téli kereket is, igaz uniroyal gumival, de ha nem találok jobbat még akkor is adja ha csak a felni miatt elhozom.Na visszatérve, ahogy meg amikor neked jó, meg ird meg pmbe mit kérsz érte, vagy meddig tudod nélkülözni, nemtudom milyen terveid voltak vele.
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Integra
titán
-
VTI-Totya
tag
Azért kíváncsi lennék, hogy ki ad egy Beast merevítőért nálunk 22e-t.
Mert a nyál csorgatás az nagyon megy. De mikor a sajátját építi valaki akkor meg megveszi az 5ezres vascső vagy jobb esetben a 8kilós alumíniumot, rosszabb esetben a 10dekásat ami az első nagyobb tartásnál hajlik mint a bili............Nah, mind1. Hagyjuk.
Itthon nálunk igényes építés mint olyan, nem nagyon létezik.
Vagy nincs pénze, vagy nincs igénye rá.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
TexT-BoY
addikt
nem puszipajti, de végülis 11re jön ki anyaggal együtt, nem használ drága anyagokat de lelki ismeretes srác. a munkdij 6k csak, de ezt nempontositottuk telon, sajnos ma nem volt jó nekem, mig volt napfény:S
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Sipi16
őstag
Én elvileg holnap viszem vizsgára. Bízom benne, hogy átmegy elsőre.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Mennyit gondoltál érte? Nekem döglödik az Alpine.
Marsu: A gyári elektromos ablakokra irigy vagyok.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
-
VTI-Totya
tag
Állítólag az angolok is olyan kedvesek mint a németek.........őket nyem szeretem.
Ami persze nagyon tetszett, hogy bármilyen eredeti japó ótót megvehet az ember.
Ahogy ismerem magam, lesz is egy pár a seggem alatt.Na de mindegy is.
Ha elindultam, majd sikítok, addig is éljen az EK4.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hiányzik a gamer érzés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1