Új hozzászólás Aktív témák

  • Remov

    aktív tag

    Sziasztok, VISA chargebackkel kapcsolatban kérdeznék, szerintem belefér ide elvégre magyar banknál vagyok, specializáltabb topik meg nem igazán van erre.

    Tegnap kezdeményeztem chargebacket CIB bank telefonos ügyfélszolgáltatán keresztül, ma délben jött is az email az eredményről benne a PDFel, hogy minden király, elindították az ügymenetet.

    Itt jön a probléma, r/pcmasterrace subredditen valaki valami fém korongot kapott egy RTX 4090 helyett a NewEggtől és egy ilyen komment érkezett alá: (Az én esetem is hasonló, csak engem az amerikai Amazontól ajándékozott meg valaki pár papírlappal a termék helyett. Természetesen a supportjuk kritikán aluli, mint mindig)

    Ahogy olvasgattam nem számít, hogy milyen banknál vagyok, mivel ezt a kártya kibocsátó szabályozza és ők döntik el, hogy merre hány méter. Ugye tegnap jelentettem be a CIBnél a dolgot, mondta a srác, hogy akkor most kiválasztja az esetemre legmegfelelőbb indokot, azt jelölte be, hogy nem kaptam meg a vásárolt terméket, én meg ugye nem ellenkeztem, mert hát gondolta a franc, hogy ilyen gyökér a VISA. Ez pedig amennyiben igaz ami a fentebb található képen áll, erősen rontja az esélyeimet a pénzem visszaszerzésére.

    A kérdés az lenne, hogy van ehhez kapcsolatban valakinek bármi infója? Esetleg nyert már valaki chargebacket VISA kártyával és az én esetemben is szereplő indokkal? :(

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák