Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz azbest #11554 üzenetére

    Köszönöm ezt a hosszas "elemzést" de egyáltalán nem kértem magyarázatot... :N

    Kiemelnék egy mondatot:

    "Ha neked az a legfőbb szempont a bank kiválasztásánál, hogy 5 éves telefonokat támogasson, akkor muszáj lesz ezek szerint bankot váltanod."

    Senki nem írt ilyet, nem értem ezt honnan vetted.. kár felesleges elméleteket gyártani ilyen hosszasan meg főleg, mert nekem Mate 20 Pro-m van, és megy rajta az Erste is és a BB app is, az előző telefonomon is ment minden, de a családban van akinek nincs szüksége új telefonra, mert tökéletesen megy rajta a BB 1.9-es verziója.. amire Ő szeretné használni.
    Ugyanis az alkalmazások érzékelik, hogy mely rendszeren futnak, és biztonsági szempontból nem mennek rajtuk azok a funkciók, amik a futó rendszer miatt nem enged, de attól még minden más működik.
    Példa: érintéses fizetés nem megy 4-4-es droidon, és nem is baj, mert aki ezen használja annak elég, hogy más minden működik.

    Továbbá visszautasítom ezt a kioktató és lekezelő hangnemet, amit te itt megengedsz magadnak, hogy nekünk mikor mit kellett volna venni, vagy mire kellett volna, mennyit félretenni!

    (#11553) KTU: csakhogy engem a BB 2.0 verzióval kapcsolatos vélemény érdekelt volna, és nem az ellenkampány, és a sok mellébeszélés, amit Ti csináltok itt ma! :N

    Tartsátok meg magatoknak a rosszindulatú megjegyzéseiteket! Köszönöm! :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák