Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz SoulReaver #71386 üzenetére

    Huh, erről egy story jut eszembe :
    van a faluban egy srác, enyhén szellemi fogyatékos, amúgy se a legélesebb kés volt a fiókban, a kisegítő iskolából is amnesztiával szabadult. Mindig mindenki azt mondta rá, hogy hát olyan amilyen, de legalább nem iszik.
    25 éves korában rossz társaságba került, elkezdett inni de eléggé durván. Erőszakos és rosszindulatú lett, ez megspékelve azzal, hogy messze kevesebb esze van még az átlagnál is, eléggé veszélyes kombó. Volt, hogy a nagyanyját késsel kergette, hogy a tüzifára félretett pénzt adja neki oda italra, de azonnal. És ez csak egy történet a több közül.
    Mindenhonnan lopott (vagy legalább próbálkozott) már szinte, megpróbál bárkit átverni (persze olyan kevés ésszel mint neki van, nem megy), velem is többször próbálkozott. Tele lett kisebb rendőrségi ügyekkel.
    Mára eljutott oda (35 éves), hogy míg régen kicsit mindenki sajnálta és istápolták, hogy mára mindenki utálja és kerüli.

    #71385 jokeph :
    Szerencsére én ezt már nem tudom, mert az a havi 1-2 doboz amit veszek, (és még kínálgatom is) nem vág földhöz, néha napokig eszembe se jut a cigi. (igazából csak buliban szoktam)
    Régen sokkal többet cigiztem, igazából akkor fordult meg a dolog, amikor rájöttem, hogy a fizetésem 1/6-a is elmegy rá (másoknak volt akiknek 1/3-a is), és igaz, hogy a közlekedés, a rezsi, és a kaja is több volt ennél, de abból egyiket sem tudtam kivenni :DDD

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák