Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz SoulReaver #63504 üzenetére
Thermaltake Core Px. Van belőle több méret és forma.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
addikt
válasz SoulReaver #63504 üzenetére
Adatlapja szerint ez a Thermaltake core P5. Létezik P3, és az itx-es P1 is.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #63509 üzenetére
Szép az FTW!
-
bombibmw
veterán
Szép az a Mustang.
Jól néz ki a konfig is persze.
Nekem is kéne vennem egy ilyen nagy padot az egérnek, billenytűnek.
Grat! -
KAMELOT
titán
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem furi az ívelt monitor? Így ahogy nézem a képeket nekem nagyon feltűnik hogy az alsó meg a felső vonal nem egyenes tehát hogy ha pl nézel egy filmet furcsa lehet hogy alul és felül nem egyenes nem?
(#63513) KAMELOT:
A procin!Smoke some weed nigga!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Wiz Khalifa #63514 üzenetére
Egyáltalán nem zavaró a dolog, ha szemben ülsz a monitorral alig feltűnő az ív.
(#63513) KAMELOT: Anno az R9 290 igényelte a vizet, a GTX 1080 meg vígan elvan a gyári hűtésével is, így meg "felesleges" lett volna ide is az épített víz. Nem mellesleg az asztalon is jóval több helyem van így mivel az S240 Elite jóval kisebb mint amekkora Switch 810 volt.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Zsohi
őstag
A merev csövezésen én is gondolkodtam már, de egyenlőre nagyon ódzkodom a témától. A tartályból is jobb volna egy nagyobb darab, de abból nálam csak az üveg játszik, abból meg nem láttam én még nagyobbat. Szóval egyenlőre ez így marad.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
stalkergts45
csendes tag
ez egy Core p5? Gyári?
Péntek után, szombat és vasárnap következik, kivéve hétvégén !
-
mihione
őstag
Az se rossz otlet,en nanoxia deep silence vagy coolforcera gondoltam,nemtudom melyik hogy mutatna,illetve nyernek-e vele par fokot.Elolapot leveve -5 fokot nyerek a sima 12 centis nzxt ventikkel.Vagy B tervnek marad az elolap modding,de akkor meg valami pofas venti kene mert elolrol benezve pont latszodik.Kar h nincs ilyen olcsobb rgb ledesbe 14 centis :/
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
GoldhandRent
őstag
válasz mihione #63522 üzenetére
Ha minden igaz, akkor a kék lapátos NB ventik UV reagensek. Teljesítményt nem tudok mondani, nekem csak egy 50-es volt.
Grózinak, vagy valakinek a ventik topikban biztos van vele tapasztalata.Még a SWIF 2 ami "világít" UV-ban, ezek halkak, és van Performensz edisün is belőle, ami viszonylag sok levegőt mozgat hangtalanul.
[ Szerkesztve ]
-
-
eventus
veterán
Sziasztok,
Picit off:
Nem a komponensek költöznek, hanem az egész gép másik lakásba. BQ DR3 van a lapon. Vegyem le vagy mindenképpen fektetve szallitsam a hazat?
Köszönöm!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Grózi
veterán
válasz GoldhandRent #63523 üzenetére
Passz,ugyan volt nálam kék lapátos változat több is,de UV fényben nem próbáltam.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz GoldhandRent #63528 üzenetére
Az eLoop szériától odébb van,pedig nincs akkora árkülönbség.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Néhány hónapja végre beruháztam egy alsó tápos, viszonylag jó kábelmenedzsmenttel rendelkező házra. Nagyon megfogott a Corsair 270R minimalista stílusa így ő lett a befutó, a porszűrők hiánya ellenére. Mint az alsó képen látszik az, hogy a bekapcsoló gombok a jobb oldalán vannak nekem pont jó. A gyári ventiket BE QUIET! Pure Wings 2 140mm-re cseréltem. Majd még egy fekete SATA kábelt kellene kerítenem
ps: kár, hogy pont a héten láttam az utódjának (275R) jövetelét...
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
imibogyo
veterán
válasz KAMELOT #63537 üzenetére
Mondjuk ez azért baromira függ a lakhelytől is... Régebben én sem értettem meg, hogy lehet valakinek olyan poros a gépe amilyen. Mióta vidéken, egy alapvetően homokkal/porral borított tájon élünk, azóta már értem... Ettől függetlenül a takarítás jogos, én sem raktam volna át így a gépet egy új házba, ha már egyszer költöztetem...
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #63540 üzenetére
én kb félévente szoktam, havi szinten a porszűrőket pont elég.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
zsombor22
aktív tag
Rég jártam erre,de gondoltam megmutatom nektek az új konfigom.
Le szerettem volna cserélni a jó öreg haf-x et,de nem nagyon találok nála jobbat.
A képekért bocs,mert telefonnal csináltam.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
Laraxior
titán
válasz zsombor22 #63543 üzenetére
Ugyanilyen tápom van.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz SoulReaver #63545 üzenetére
Hja, de nekem volt két darab 1080Ti-m is SLiben.
Ahhoz meg kevés volt. Szóval nem centizem ki."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Wiz Khalifa
veterán
-
GoldhandRent
őstag
válasz SoulReaver #63545 üzenetére
Nekem is 550GS SuperNova van, elég jó választásnak bizonyult. Még harisnya kell a lábacskáira, aztán fullos Meg egy igényesebb ház...
Zsombor: HAF X-től jobbra a a második dobozka az micsodi ? Elég letisztult
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Ukrajnai háború
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.