Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
válasz Alvin_ti4200 #63399 üzenetére
X es procihoz nem hütö.benéztem, 1600 felet nem jár.[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Wiz Khalifa #63398 üzenetére
A gyári hűtője jó lesz hozzá.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz Alvin_ti4200 #63397 üzenetére
"Tudom, nem teljesen vagyok százas, de normálisnak lenni túl unalmas" -
Kíváncsian várom a végeredményt!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #63397 üzenetére
Jóó , a tápegység...
-
Alvin_ti4200
félisten
Okés, a lopakodó az bevallom kicsit hülye jelző volt Maradjunk az elegáns, minimalista, letisztult vonalon
Sajnos kiderült, hogy benéztem és a H700i-ben csak Smart Device van, HUE+ nem, ami külön még 20 ezer forintba kerülne, így lehet, a projekt egy része kukázva lesz Eredetileg azt terveztem, hogy semmi nem fog világítani a házban, kivéve a három darab NZXT Aer RGB ventit, melyek fehéren vagy fütszínben "tündökölnének", az RGB csíkot a ház felső részén pedig kikötném vagy kikapcsolnám az alaplapon lévő világítással egyetemben, de ez így már közel 40 ezres kiadás lenne ahhoz képest, mintha meghagynám a gyári 14 centis NZXT Aer F140 ventit (hátul, fent alapból nincs egy sem), szóval nem tudom...
Bár a gépet összeraktam, még nem végleges (nem vettem még le a fóliát az edzett üvegről), a tegnap éjjel folyamatról íme pár kép. Örömmmel láttam, hogy az alaplap a valóságban is full matt fekete, elképesztően tetszik A Hyper X Predator modulok is abszolút passzolnak a képbe (azok is matt feketék), ami szintén hurrá. Ellenben a GTX 1050 hiába szintén matt, világít rajta a power LED fehéren, amit nem fogok tudni kikapcsolni, ez viszont igencsak dealbreaker, hiába fantasztikusan jó kártya. A színhőmérsékletért és a fotók minőségéért újfent elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz Alvin_ti4200 #63408 üzenetére
Jól néz ki! Esetleg ha meg tudsz csípni valahonnan használtan egy Wraith Spire RGB hűtőt, az még jól állna a háznak.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
bombibmw
veterán
Aprón, a házaknál van 12k-ért HUE+ Advanved, amiben 4 led sor van.
Én úgy tudom, hogy a Smart Device-ra rá lehet kötni a ventiket is, mert az egy Grip+ és egy HUE+ ötvözete.[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
Tényleg elegáns és letisztult, gratulálok!
-
Ispy
veterán
Én is a feketét kedvelem, jó választás
Igaz én a fehér ledet elvetettem, mert este zavaró volt a fénye...
Ez még egy régebbi állapot, az új még nincsen készen.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
freemanone
addikt
Szép lett ez a config is!
A VGA-n a led-et esetleg 1 picike fekete papír és blu-tack segítségével el tudod takarni. Nekem az alaplapon van egy kikapcsolhatatlan micro PWR_LED ami nem tettszett, de azóta a létét is majdnem elfelejtettem.
Az NZXT féle CAM-hez pedig sok sok sok sok sok türelmet kívánok![ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Grave_444 #63415 üzenetére
Nekem a monitor mellett van a gép, mindegy milyen erős, ha játszom, akkor bezavar a perifériás látásba az extra fény.
Itt még úgy volt, hogy nem lesz előlapi usb, mert ki lesz vágva a tetejéből az is (nekem egyébként nincsen rá szükségem), de most átterveztem, szóval mégis marad.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
spank0309
tag
Én azokat a fehér power ledeket, festék filcel szépen lefestettem mert idegesített game közben, meg éjjel is elég erős a fénye. A ház nekem méreg drága ellenben sok más alkatrészel.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
blu79
addikt
Szép lett és letisztult jó munkát végeztél majd bekapcsolt állapotban is lesznek képek?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Zoltn
senior tag
Nagyon szép lett! Raktam már össze én is ilyen amd konfigot, én megforditottam a huton a keretet H a logó vízszintes legyen.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
hegegabi80
addikt
Nagyon jól néz ki, bár számomra ez a ház hatalmas. El nem tudnék magamnak képzelni ilyet, max matx méretben.
-
bombibmw
veterán
Köszi srácok!
Tudom, hogy a HDD-nek nem ott van a helye, de most ez van.
Majd eltűnik onnan nemsokára. -
Alvin_ti4200
félisten
Köszi szépen mindenkinek Igen, tervezek, de sajnos HUE+ modulom még nincs és gondolkodom, hogy mi legyen, mert anyagilag eléggé eltérő opciók vannak:
- HUE+ modul beszerzése újonnan (fehér-lila 16e, fekete 20e)
- visszaviszem a 3 RGB-s ventit és lesz helyette 3 darab RGB nélküli 14-es (-18 e +10e)
- visszaviszem a 3 RGB-s ventit és lesz helyette 1 darab 14 centis RGB-s venti, illetve további 2 darab egy HUE+szal egybe csomagolva (-18e +36e)Valahogy picinek tűnnek ehhez a kuckóhoz a 12-es ventik, főleg hátul, túl sok a lyuk alul-felül.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #63436 üzenetére
Aprón van Hue+ kit 12-ért
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Lanash
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #63436 üzenetére
Jelenleg én ház vásárlás előtt vagyok és nézegettem a H400i-t, amiben szintén a Smart Device van. De oda is és a H700i-hez is az van írva, hogy ehhez nem kell külön HUE+. A Smart Device tudja kezelni ar RGB ventiket és a ledet is a CAM programmal.
Ezt meg tudnád nézni?
Mert ha valójában ezt nem tudja csak le van írva akkor nekem is máshogy nézne ki a ház vásárlásom. -
veterán
Egyebkent RGB vezerloben szerintem a Silverstone a legjobb , csak 12k es jar hozza 2db 30cm LED szalag is.
kompatibilis az osszes alaplappal, de magan az eszkozon is tudunk szint valtani, ha az alaplap nem tudja az rgb-t. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz Lanash #63439 üzenetére
"CAM Powered Smart Device to simplify installation and manage use of RGB lighting and fans"
(forrás: NZXT)Ez az eddigi tapasztalataim alapján azt jelenti, hogy kizárólag az RGB füzéreket tudod vele használni, nem pedig az Aer RGB ventiket (amiknek a sebességét persze ettől függetlenül tudod szabályozni).
Ami érdekes, hogy a CAM két ventit lát a háromból, de hiába állítom ennek a kettőnek a színét, csak az RGB füzér színét változtatja meg.
Így néz ki a CAM:
Így pedig a valóság:
Erősen gondolkodom, hogy melyik opciót válasszam a fentebb felsorolt három közül...
-
juliensorel
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #63441 üzenetére
Bugos egy progi ez a Cam en mondom...anno szenvedtem vele en is, de hamar kukaztam. bar nekem mkstmsr csak egy 2500 ft obi szalg van a gepben, boven eleg, van apr gyari szin, taviranyito azt csa. Sztem ne eroltesd
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz Alvin_ti4200 #63441 üzenetére
Hallgass az előttem szólóra.... megerősítem. Van az alaplapodon kétféle RGB kivezetés is. Használd azt 1-1 szalaggal, még azzal is jobban jársz, mint a CAM és az azzal járó fejfájás. Én nemrég kukáztam a GRID+-ot, amivel egy bő évet szenvedtem és áldom az eget, hogy annó custom RGB megoldásra adtam a fejem a HUE+ helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
Elkészült az NZXT Phantom 240 v1.5 gépem. Alaplapcsere volt mATX ---> ATX. Jobban odafigyeltem ezentúl a kábelek elrendezésére is. Meg csak a ténylegesen szükséges kábelek lettek bedugva, pl az előlapi hangot nem kötöttem be, mert sose használom. Jó ház, tágas, jól szerelhető. Tudom single channelben vannak a ramok, így fér csak be a hűtő.
Alkatrészek:
- ASUS B85-Plus ATX alaplap
- Intel Core i5-4460 CPU
- be quiet Pure Rock CPU hűtő
- Sapphire RX 470 Nitro + 4GB GPU
- Corsair Vengeance DDR III 2x8 GB 1600 MHz
- Chieftech CPS 400 tápegység
- NZXT Phantom 240 Matte Black házMilyen lett?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz freemanone #63443 üzenetére
Köszi srácok a megerősítést, nekem is elment a kedvem ettől megmondom őszintén. Az RGB szalagot nem akarom használni, csak nem foglalkoztam még a kikötésével. Nézegetem a Corsair ML szériás RGB ventijeit, egész bizalomgerjesztőnek tűnnek és a vezérlőjük se tűnik ennyire elcseszettnek
-
S. Szabi
őstag
-
Mikeee89
senior tag
válasz Wiz Khalifa #63447 üzenetére
Szerintem meg nem, mert a CPU-Z is single channelt jelez, és mindenhol úgy olvasom, hogy két egyforma színűben kell lennie, pl a1-b1, a2-b2, de lehet én vagyok hülye....
-
freemanone
addikt
válasz Mikeee89 #63448 üzenetére
Pontosan ahogy mondod, a betű jelöli a channel-t és nem a szám, akkor lesz dual, ha mindkét csatorna használva van.
Egyébként frankó kis config lett, rakd át szívóra azt a ventit, had menjen a dual! Meg a kábeleket még igazgasd meg valahogy egy picit, sokat dobna rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
Második nekifutásom ebben a házban, eddig nem volt kàbelmenedzsmentes kuckóm. Még zöldfülű vagyok. Kösz a dícséretet, lehet átrakom majd a ventit a túloldalra szívóra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest