Új hozzászólás Aktív témák

  • lukaszokni

    aktív tag

    válasz F34R #40241 üzenetére

    Az kéne még csak! :DDD Semmi ilyesmi, megy bele egy NZXT Vulcan-ba, ami full matt fekete. Ha abból indulok ki, h a ház festésén nem akarok variálni, meg akarom hagyni feketének (semmi fehér csíkozás, stb.), akkor elvileg a vga-n is minimálisan kell változtatnom, h ne rikítson az eltérés.

    radi8tor1, do3om, KAMELOT: végül én is így döntöttem fejben, a fent említett okból. :) Minden alkatrész fekete-fehér lesz.

    bazsi0322: élőben az volt kicsit. Ha a házban mindent becsíkoznék, akkor mehetne, de letettem róla.

    tatabánya: ketten megválaszolták. :) De hozzáteszem azt is, h ha kész lesz és csinálok róla fotókat, mindenféle szögből le lesz kapva és eléggé hülyén nézne ki az összképben az a piros csík. Ha alulról fotózod, látszik.

    A fő irányvonal: a fekete-fehér összeállítás. Ebbe az összképbe röhög bele a pár ezüstösen csillogó elem, pl vga hőcső, alaplapi csatlakozók fémháza. Az alaplapi csatlakozókat megpróbálom lematricázni feketére, ha nagyon zavar, a többi maradhat szerintem (hőcsővel amúgy sem tudok mit kezdeni). Ami még kakukktojás, az az alaplap csoki barna színe. Ha ebből indulok ki ;) , akkor valahova tennem kell kicsi barnát is bolondítás képpen, erre azt ötöltem ki, h a full fehér harisnyázásba egy-egy szál csoki barnát befűznék a korábbi fekte tervvel ellentétben. :U Bár lehet, h egymás mellé teszek majd egy barnát és egy fekát.

    [ Szerkesztve ]

    mAtx4ever!

Új hozzászólás Aktív témák