Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    válasz mrbig25 #16684 üzenetére

    Nagyon jó ízlésed van ezek a házak mind gyönyörüek.
    Én az utolsót venném a Xigmateket és le is írom miért:
    A két coolermaster habár szép és jó és nagyon hibát nem találsz ami a többibe nem lenne viszont majd mindenkinek ilyen van a Xigmát nem láttam még senkinél. Továbbá a Cm-nél külön kell a táp alá porszüröt varázsolni ami a másik kettőnél adva van. A többi porszüröröl már nem is beszélek.
    A Lancool nagyon igényes de nincs kifujva belülről és én félnék hogy a tápom ha lefelé forditom nem kap elég levegőt. Elég vékonyak azok a rések szerintem+porszürö kicsit koszos lesz és nem megy be a levegő aztán vehetsz uj tápot. (ha már alsótápos házat veszel szerintem érdemes hogy alulról szívjon és jobban is néz ki)(magyánvélemény nem megkövezni)

    A Xigmateket még itt PH-n nem láttam senkinél szóval kicsit egyedibb házad lehet.(Egy Cm is lehet egyedi de ennél egyszerübb a dolgod :DDD ) Azt a 3 ventit vezérlő dolgot nem biztos hogy használnám de legalább van ;]

    Ha ebből a 3ból kéne választanom én az utolsót venném. Nem bánom hogy Cm690 házam van de nekem valahogy a Xigma nagyon bejön.

    Habár nem engem kérdeztél remélem nem baj hogy leírtam a véleményem :R
    Kíváncsi vagyok melyiket választod :DDD

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák