Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castell
aktív tag
Üdvözlök mindenkit!
Az elmúlt pár hónapban egyre erőteljesebben "nyomul" a márka az itthoni piacon, ezért hoztam létre a topikot, hogy a Hisense készülékkel kapcsolatban a felmerülő kérdések és tapasztalatok gazdát cseréljenek.
A Hisense weboldala elérhető itt:
-
Castell
aktív tag
Én egy 32-es belépő hd ready-s modellt néztem meg a minap. Hogy egy kicsit erről is legyen szó. Sajnálom, hogy ez a gyártó sem ad a belépő modellekre, ugyanis a tv menüje egy az egyben ugyanaz volt, mint pl. egy hasonló sharp-é. A kép szaggatott volt, hang pocsék, a távirányító egy borzalom. A pendrive-ról lévő vegyes fájlok közül 4-ből csak egyet játszott le normálisan. Valami matricázott oem cucc volt az egész.
-
Castell
aktív tag
válasz Laca19 (a) #13 üzenetére
A Hisense szerintem megnézhető élőben a MM-ban, az oldalukon meg lehet nézni, hogy éppen melyik áruházban van.
-
Castell
aktív tag
válasz Gallapapa #21 üzenetére
Szia,
A leírtakkal nagyjából egyetértek.
Egyébként mi is most vettünk tv-t, és a Media Markt-ban lévő Samsung promóterrel egyszerűen nem lehetett mit kezdeni... A tudása is szelektív volt. Pl. nem tudta, hogy milyen panel volt az általa ajánlott modellben. Sajnos ezt a gyártók meg a munkáltatók cseszik el, hogy a promóterek/eladók csak azokat ajánlják, amik után pénzt vagy egyéb dolgokat kapnak és nem arra összpontosítanak, ami a vevőnek kell.
És gratula az új tv-hez, és ha fordítasz rá időt, akkor szerintem be tudod megfelelően állítani a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony RX10 gépek topicja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest