Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
royal63
tag
Üdv !
A Hisense 43a6k valóban Full Array Led , ahogy a Hisense oldalán van írva ( Gondolom ők nem írnak hülyeséget az oldalukra ) ?
-
royal63
tag
[link] Hisense 43a6k
-
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. adott egy 65A7GQ 65" 4K UHD Smart QLED Televízió, a problémát most vettem észre. ez egy pixelcsík lenne? nem ér végig, csak egy jó nagy részénél látható. youtube alkalmazáson belül is látható. Mediamarkt vásárlás, mennyire garanciális ez a hiba? 02.08.2022-én lett vásárolva.
-
fartfun
tag
Sziasztok,
Hisense 50A7100F VIDAA oprendszeres tévém van, fel lehet rá telepíteni valahogy egy komolyabb médialejátszó progit? Az alapértelmezett sajnos sok avi fájlt nem tud lejátszani...
Köszi. -
zseko
veterán
Nem szeretném újraindítani az oled - nem oled vitát, csak mint érdekesség: leet.hu
Van benne egy viszonylag hosszabb videó is.HR24.hu
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Hisense 58a6bg típusú tv-t bf keretében 130-ért.
Úgy látom, hogy ezen Vidaa 5 fut.
Frissíthető lehet Vidaa 6-ra?
Van érdemi különbség az 5 és 6 között?
Köszönöm! -
gulupeti
senior tag
Hibamentesen működik és az sokaknak uncsi.
#6865zseko
Láttam ezt a tesztet, de nem mertem berakni ide.
Amúgy a tesztelt tv-k közül a qledeken is meglátszott a 10 hónapnyi CNN, mondjuk a Hisense U7G qledje jól vizsgázott ez ügyben, az U7H már kevésbé. A valós felhasználástól ugyanakkor ezek a tesztek eléggé távol állnak. Bár MO-on biztosan van olyan elvetemült aki az M1-et nézi és az ég bele...[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz gulupeti #6873 üzenetére
Uncsi, hogy pont arra nem jó, amire használni szoktak egy TV-t, videót lejátszani hibamentesen.
Hisense esetében az USA modellek gyakorlatilag minden esetben különböznek az EU modellektől, legtöbbször az USA modellek a jobbak azonos néven, így az RTINGS tesztek az itteni modellekre nem érvényesek.
-
Kornel
veterán
válasz gulupeti #6875 üzenetére
USB.
VIDAA 6
4K / DV anyagoknál gyakorlatilag lehetetlen beletekerni, azonnal kifagy.
Eközben szokásos hibakód is megvan a TV-n, mint többeknek itt is.Külső eszközt (plusz távirányítóval) pedig nem vagyok hajlandó használni, arra lenne a TV, hogy megoldja hibamentesen, amit papíron tud.
-
gulupeti
senior tag
Mondjuk ha usb-ről sem megy, az már tényleg gáz, nem olvastam erről.
Én vettem anno a tv-hez egy coreELEC-kel felokosított lejátszót, hálózaton keresztül azzal nézem a filmeket, DV-t azt nem tudja, arra maradt a vinyó dugogatás. Plusz távirányító az viszont nem szükséges ehhez sem, CEC-en keresztül tudom irányítani a tévéjével. -
kispal87
aktív tag
válasz gulupeti #6875 üzenetére
Én meg csak DLNA-val nézek 4K HDR filmeket hibátlanul! (E7HQ)
Plex is működik!
Beépített médiaplayert nem használtam, lusta vagyok már másolgatni.
#6872 Kornel: Manapság amikor már a telódon is utána lehet nézni, csak magadra vess mit vettél. -
Kornel
veterán
válasz kispal87 #6878 üzenetére
Vicces vagy.
Itt is először én írtam le, hogy mit produkál a belső lejátszója, amit más is megerősített.Nekem pedig a DV kiemelt szempont, még a HDR10-hez képest is ég és föld a különbség egy LG C2 panelen (=A85H / A9H).
Egy normális SW-t kellene tudni hozzá írni, ha már nincs semmilyen 2nd party app rá.
-
kispal87
aktív tag
Nincs ebben semmi kacagságos.
Miért nem álltál el a vásárlástól, amikor rájöttél, hogy nem megy a DV anyag, ha már fontos?
A másik meg amit nem értek az a tekergetést, én ha leülök filmet nézni, nem tekergetem össze vissza, max megállítom arra a pár percre ha szükséges.
Neked ezek szerint egy androidos tv kell, arra telepíthetsz kedvedre alkalmazásokat és nem kell várni a gyártóra. -
Kornel
veterán
válasz kispal87 #6880 üzenetére
Ne magyarázzuk már meg, hogy miért jó az, hogy nem tudja azt a TV, amit papíron tudnia kell.
A meglévő hibakódokról is ez a véleményed?
Az, hogy miért nem álltam el pedig megtalálod, ha visszaolvasol itt.
(A hivatalos listaár felét úgy is megéri, ha tényleg csak kijelzőnek van használva, mivel egy LG C2 panel van benne).
-
smidipeti1
tag
1 hete vettem egy 65u7kq - t eddig hiba nélkül játszott le bármilyen kiterjesztésű tartalmat külső winyóról plusz plex - ről is nézek filmeket DV, HDR+, és semmi akadás..
-
kispal87
aktív tag
Nem ez nem jó, egy 600k értékű TV-nek illene tudni az alapokat, ezt nem vitatom.
Ugyanakkor felismerted a hibát vásárlás után és "beletörődtél", hogy a kb -300k fejében nem/vagy rosszul működik a médiaplayer és használod "csak" kijelzőnek.
Ezek szerint megoldod máshogy a lejátszást, de külsős cucc nem megoldás mert nem nézegeted a plusz távirányítót.
Úgy érzem a te gondodra nincs más megoldás csak az, hogy itt minden harmadik hszben leírd, hogy milyen fos a Hisense.Ha valakinek van itt egy A85H tv-je, nézze már meg legyen szíves, hogy nála is fennáll ugyanez a hiba, mert akkor legalább tudjuk, hogy szoftveresen van elbarmolva. Ha nem akkor meg irány gariztatni.
Nem kizárt, hogy a szoftverrel van gond, de feleslegesen szivatod magad ezzel szerintem. A "megmaradt" 3 kiló töredékéből olyan lejátszót veszel, ami 2 év után nem lesz elavult mert frissítik, nem úgy mint a TV-ket általában.
Igen +1 távkapcs, de megtartottad, így kompromisszumot kell kötnöd amíg meg nem javítják szoftveresen, már ha ilyen hibáról beszélünk. De ki tudja az mikor lesz.[ Szerkesztve ]
-
Az 50001/60001 nem valódi hiba. A lejátszó nem támogat néhány fájl típust. Leginkább a DivX tömörítésű avikat. És néhány kevéssé elterjedt fájl formátumot.
A DivX esetében licenc díjat kellene fizetni. De ma már nincs általános használatban.A tartós megoldás a tévé árához képest jelentéktelen mediaplayer.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Kornel
veterán
válasz Hieronymus #6888 üzenetére
Már írtam, nem lesz mediaplayer, főleg azért, mert nem lesz két távirányító.
Nincs DivX tömörítésű videóm, és nem is volt lejátszva rajta még AVI sem.
A support velem frissítette volna a firmware-t (nem VIDAA frissítés), én ezt nem fogom megtenni, hogy akár tégla legyen a TV, A szerviz pedig elszállítaná. Természetesen egy firmware frissítésért nem adom oda.
Többit majd a fogyasztóvédelem megoldja.
-
-
Maximum1
őstag
48" A85H
Megnéztem az állapot-ellenőrzést, 2 másik hiba kódom is van
1
2
Frissítés óta a média player rész vacak lett, de minden másban sokkal jobb, gyorsabb lett és a hangja is szebb lett.
Amit észrevettem hogy az mp4-be rakott DV-t és HDR-t nem szereti, de szerintem más tv sem csípheti mert a torrent oldalakon újabban mkv-ba tömörítik a DV-t és a HDR-t is. -
" főleg azért, mert nem lesz két távirányító."
Minek kellene 2 darab távirányítót használni?
Van egy Google Chromecast with Google TV tévé okosítóm.
Az első beüzemeléskor használtam a távirányítóját. Aztán kivettem az elemeket.Mindent lehet irányítani a tv tévén keresztül.
A hangvezérlési jeleket megkapja az AVR erősítő. A többi jelet (kivéve a tévé beállítási gombját) a chromecast kapja meg. Vagy az az eszköz amelyik a megjelenítési fókuszban van.További eszközök használhatóak az AVR erősítő HDMI portjain keresztül. Összesen 15 eszköz kezelése lehetséges egy HDMI hálózatban.
(A régi eszközök nem teljesen korrekten használják a HDMI CEC funkcióját. Illetve nem állítható be rajtuk a CEC kezelése.)
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz Hieronymus #6896 üzenetére
Ez így van?
"Hátrányok
DE! !! !
-nem lehet vele semmilyen letöltött filmet megnézni, ugyanis az ezköz nem kezel semmilyen NTFS vagy exFAT eszközt, így FAT32 pendrive-ra/meghajtóra (max 4gb file méret) vagy limitálva.
-Kiszedték belőle a gyári file böngészőt az update-el! ! így még ha le is töltesz egy másikat, ha egy mappa eléréséhez jogosultságot kell adni, akkor azt a gyári file böngésző nélkül nem lehet megtenni! !!" -
Ha USB lejátszásban gondolkodnék, akkor valami ilyen eszköz vásárlása mellett döntenék.
Az egyik elődje néhány napig volt nálam, nem volt vele gondom.Az ár - érték aránya bizonyosan jó. De érdemes körülnézni a más gyártók termékei között.
Alternatív megoldás lehet egy NAS vásárlása. Például a WD majdnem meghajtóárban adja a NAS termékeinek belépő szintjét. A tévé eléri a hálózati meghajtót és lejátssza a támogatott formátumokat. PC-ről lehet karbantartania tartalmat. Mondjuk a MI-box és alternatívái esetében is kényelmes megoldás.
-
zseko
veterán
válasz Hieronymus #6899 üzenetére
De ő nem gondolkodik semmi másban, (lényegében) kb. csak és kizárólag tévében. Egy eszköz, egy távirányító. Leírta már párszor.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Projektor topic
- Autós topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hálózati / IP kamera
- Politika