Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz klugszi180 #5449 üzenetére
Hbo max pár hónap múlva megszűnik, nem is lesz már belőle semmi. Esetleg az utódra lesz app.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Csicsóka
őstag
válasz rainman72 #5438 üzenetére
Tegnap este megnéztem ezt a tesztet is, miután felkerült a TV a falra.
Meglepően jó szerepelt a masina sokkal jobban mint az előző LG IPS paneles TV. Egész jó volt a fekete szint, a virágok és a fehér téglalapok és szövegek fényereje elsöprő volt. Nem tapasztaltam bevilágítást, vagy más zavaró tényezőt. Egyre inkább úgy érzem hogy megérte a 200e Ft-ot a 55U7HQ. -
HF77
őstag
-
hallerlaller
addikt
-
gorgocska
tag
Srácok van itt valakinek ilyen Tv je? Hisense 55U8HQ szeretnék kérdezni pár dolgot vásárlás elött
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
hallerlaller
addikt
válasz hallerlaller #5455 üzenetére
Nah 55U7HQ berendelve, remélem jó lesz
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
klugszi180
csendes tag
válasz SpongyaBob #5450 üzenetére
65A6BG
-
Csicsóka
őstag
válasz hallerlaller #5458 üzenetére
-
grafnet
veterán
Sziasztok,
Az új, SkyShowTime app van már a TV-kre?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
kuthim
tag
válasz hallerlaller #5458 üzenetére
Szia, honnan rendelted?
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok !
Előre bocsátom, hogy az angol tudásom 0.
Találtam a YouTube -on egy videót, hogy hogyan telepíthető a tv-re a Skyshowtime.
Megnézné valaki aki nagyobb tudással rendelkezik nálam ?
https://youtu.be/spZreCiFDH4 -
Kiskutya
veterán
válasz Old Gyfland #5466 üzenetére
Szerintem egyszerűbb ha veszel valami olcsó külső androidos eszközt. Ha van esetleg Telekomos előfizetésed kérj androidos boxot nálam onnan megy az hbo max meg a sky is!
hmm...
-
zseko
veterán
válasz Old Gyfland #5466 üzenetére
Ez nem telepítésről (install) szól, hanem a javításról (fix it) ha nem működne, eleve azt feltételezi az első három megoldás hogy rajta van az app a tévén. Tényleg egyszerűbb egy stick-et venni.
Jah, meg most ugrott be, hogy a videóban egyébként is a Showtime van, nem a SkyShowtime.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zoli626
csendes tag
Sziasztok. Van egy 65 A 9 G készülékem. Ha kikapcsolom a fehér jelzöfény villog a készüléken. És csak később hallani egy kattanást hogy tényleg kikapcsolt. Utánna már rendesen világít a jelzöfény. Ez mi lehet?
-
dropi
aktív tag
Tudja valaki, hogy a mi a különbség a színnélnaz Autó és a Természetes között? Nekem pont a Természetes tűnik kamubbnak
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
SpongyaBob
veterán
Valóban, legalább nem csak én látom így. Úgy vettem észre, hogy HDMI-n van jelentősége (pl. BD lejátszó) itt csakis auton használom, a természetes enyhén túltolja a színeket. Streamingen meg teljesen mindegy mi a beállítás, nem látok semmi különbséget.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
kgyuri
tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan sikerült NAS-ról lejátszani filmes tartalmakat egy 55E7HQ tv-hez?
Media menüben nem látja a Zyxel NSA325 NAS-omat.
Próbáltam wifi és kábel összekötéssel is.
Az USB-re kötött külső wincsiről simán játszotta az mkv filmet akár felirattal is.
Próbáltam itt a fórumon, plusz a a neten keresgetni, de nem kaptam érdemi választ.Nem gondolom, hogy lassan 5 éves Pana tv-t lecserélve, nem tudom a Hisense tv-n DLNA-t beizzítani.
Köszi a segítséget!
-
hallerlaller
addikt
válasz hallerlaller #5463 üzenetére
Megjött a 55U7HQ, elég fasza, képarányt lehet állítani Mi 4K stick-en is.
Philips 49pus6561-et váltott.
Ja persze pont mától akciós az emagon az összes hisense, egy 10k-val bejjebb lennék na mindegy azért örülök így is, ennél jobb tévének nincs értelme, én nagy különbségeket nem láttam.Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
rainman72
nagyúr
válasz hallerlaller #5477 üzenetére
Apple tv+ van rajta?
Köszi
Már egy hete 200e mikor vetted?[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
hallerlaller
addikt
válasz rainman72 #5478 üzenetére
Van rajta apple tv de nem használom.
Dehogy egy hete 200, 16-án rendeltem 204e, aznap délután láttam emagon 199-ért, 17-én vitte le a mediamarkt is 199-re, ma meg emag akció hisense tvkre, 189.990 a hisensetv kóddal.Csak sajnos muszáj volt már az új tv, philips teljesen behalt, tv felső 1/3-a nem világított már.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
rainman72
nagyúr
válasz hallerlaller #5479 üzenetére
Majdnem egy hete
Nem nagy difi azt hittem 210e volt.
Az eMag kódról lemaradtam úgy jobb lett volna maradt volna egy kis pénz másra sajnálom.
Ne használd az apple-t engem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
Megnéztem a kupont van amire csak 5százalékot ad például 65U7HG.
Viszont az oledek jó árban vannak így
65A85H-512e 65A9H-540ePhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
válasz hallerlaller #5482 üzenetére
Nem kell csak az app. létére voltam
kiváncsi.Az oledemen nem volt még(A9G)
A 65U7HQ-n gondolkoztam de 5% kevés
Igen az 55A85H ára is jó az lemaradt
köszi[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz hallerlaller #5479 üzenetére
Én pedig várhattam volna a vásárlással, mert nálam nem volt hibás az előző TV. De hát arra gondoltam hogy már a 30eFt. engedmény sem kevés, és lehet hogy az akció után vissza viszik az árát 230eFt.-ra. AppleTV egyébként tökéletesen működik rajta. Dolby vision atmos vagy sima gyönyörű.
-
kgyuri
tag
Köszi a tippet.
Szerintem tegnap még nem volt meg ez menü, de reggel kapott egy firmware frissítés a 55E7HQ, és közben a Zyxel NSA525-re felraktam egy miniDLNA-t és megjelentek a nason lévő média tartalmak a media menüben.
Még próbálkoztam a Plex-el is, de az felejtős, mivel armv5-re már nincs támogatás, plusz a tv-ről indítva lassabb is.
A felitatokkal még teszek egy kör, hogy a belső lejátszó kezelje. Majd tesztelek egy 2160p mkv-al is wifin keresztül, mit produkál.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok! Szombat óta egy Hisense 43E7HQ tulaj lettem, és imádom.
Nagy álmom volt egy 4k-s tv
Kérdésem az volna, hogy a tv-ben használatos opciókhoz, felvétel stb van valahol részletesebb leírás annál, mint amit adtak? 2k-4k játékra is szeretném majd használni, így a pontos beállítások érdekelnének. Köszi előre is a válaszokatYou are being revived
-
krisz777
csendes tag
Helló Srácok!
Vettem egy 50E7HQ-t, reménykedve, hogy majd lesz hozzá Skyshowtime app, de ahogy itt olvasgattam, egyelőre nincs hír róla. Beruháznék egy "stick"-re, amin keresztül menne, de nem ismerem ezeket. Ajánlanátok valamit, hogy melyiket érdemes megvenni?
Köszi előre is!
-
KD6-3.7
őstag
válasz hallerlaller #5491 üzenetére
+1
-
krisz777
csendes tag
válasz hallerlaller #5491 üzenetére
Ok, köszi, rendelem!
-
dropi
aktív tag
válasz krisz777 #5490 üzenetére
A MiStick 4k valóban jó, de a Realme-t is megnézném a helyedben, ugyanolyan jó, és olcsóbb szokott lenni. Vagy pro tipp: Ha megy ismerősöd mostanában Amerikába, akkor a a Walmartban vegen egy saját márkásat, én is vettem szeptemberben, Android, 4k, HDR és 20 dollár volt.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
rainman72
nagyúr
Mert állandóan cserélgetek hogy minél több féle tv-t lássak,értsd qled,
mini led,oled.A neo-qled maradt még aztán lehet megállapodok
Hisense A85h-A9H is esélyes lehet.
A 65A85H-nak kuponnal már most jó ára lenne majdnem.(512e)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS routerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest