Új hozzászólás Aktív témák

  • Fuzke89

    lelkes újonc

    válasz Piftuka #1657 üzenetére

    Piftuka!!! Hát nagyon nagy köszönet ezért, hogy így leírtad. :R Teljesen jó érvelés és rá is világított pár dologra nálam:

    Eredetileg két hónapja az első elhatározásom egy U8QF volt. Az első megérzés szokott a jó lenni, ugye. Végül nem vettem meg. Most viszont már nagyon aktuális a dolog.

    Az LG Magic távirányítója nagyon tetszik. Az HBO GO fontos szempont. De most ennyi miatt vegyek LG-t?????
    Mi lesz a jövőben valószínűleg ömlő HDR tartalmakkal? Végül is az lesz a lényeg, mert nézni akarom majd őket. Élvezetesen. Ahhoz kevés lesz az LG.
    És amit írtam is... a 4k Trónok harca nagy csalódás volt... a fehér is és a fekete is.... Egy SAMSUNG-hoz képest. DE tény, hogy a Hisense-t nem próbáltam ki a MM-ban. De állítólag nagyon hasonló a képe a Samsungokhoz képest.

    És a konzol/gamer kérdés is eldőlt azt hiszem. Most nincs semmilyen konzolom. És az elmúlt 10 évben nem is volt. Legutóbb egy XBOX 360-om volt. És megvagyok nélküle, meg játék nélkül 10 éve. És 10 éve sem voltam "hardcore", csak unaloműző. De nem kötött le. Unalomra úgyis filmezek és sorozatozok, ha éppen otthon vagyok. :) És akkor meg is vagyunk a válasszal.

    https://www.youtube.com/watch?v=c0jZQGc8zIc
    Itt ugyan egy SONY X900H az "ellenfél", de a srác "kerek perec" kimondja, hogy ha játékra akarsz valamit, akkor LG, ha filmezni is akarsz, akkor SONY.

    Szóval egy szó, mint száz: elindultam a Hisense felé. Max veszek hozzá egy Xaomi (vagy valamilyen más médiaboxot). Telekom előfizetésem lesz, ahhoz meg állítólag okos androidos beltérit adnak... És akkor lehet nem is kell külön médiabox.

    Élvezetes HDR, élvezetes fekete, élvezetes fehér, élvezetes kontraszt. És a HDR lesz a jövő! Egy U8GF addig biztosan kiszolgál majd, amíg az OLED-ek ára emészthető nem lesz. Egy fasza áthidaló megoldás a Hisense.

    Egyedül a VIDAA-tól félek és az ellátottságtól. De mint mondtam, arra valószínűleg majd ott lesz a Xaomi média box.

    Egy dolog ütötte meg a fülemet abban, amit írtál: "Ha kifogsz egy bevilágítástól mentes példányt,..."
    Itt mire gondoltál? Van valami gyerekbetegsége az U8QF-nek, ami elő szokott jönni?

    Köszönöm még egyszer a nagy segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák