Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    Topikgazda

    válasz szasanyi #8133 üzenetére

    - ha nem akarok KODI-t felrakni / használni akkor ez a médiatárazások kívül jelet-e hátrányt?-> Nem.

    - melyik az ideális, letölthető program zenehallgatáshoz? (elsősorban .dsd és .flac)-> Összefoglalóban van rá ajánlás, de ezt már írtam.

    - próbálta-e vki, hogy zenehallgatásra HDMI vagy az STEREO analóg kimenet használata a jobb?-> HDMI.

    - ha jól értettem 4K HDR esetén a csatlakoztatott kijelzőt (TV) 30Hz-re kell állítani, ami után megfelelő lesz a frekvenciaváltás (kadenciahelyes lejátszás) a filmeknél-> Igen, de nem azért kell, hogy kadenciahelyes legyen (az mindenképpen az, ha be van kapcsolva a 24Hz mód), hanem a fentebb és az összefoglalóban részletezett színtér és bitmélység váltós okok miatt UHD kijelző esetén. A 30Hz és 60Hz közötti váltást pedig bármikor egyszerűen el lehet végezni a Settings>Display menüben.

    Beüzemeléshez, FW frissítéshez vagy bármi máshoz további fontos infó, ajánlás esetleg figyelmeztetés?-> Ha már 2.0.4-es vagy újabb verzió lesz rá telepítve alapból, akkor csak simán a "tiszta, fogpiszkálós" módszerrel kell telepíteni a legújabb 2.1.1-est. Ha -esetleg- 2.0.4-esnél korábbi verzió, akkor először 2.0.4-esig kell eljutni, ennek a módja le van írva az összefoglalóban.

Új hozzászólás Aktív témák