Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dorian

félisten

válasz blattida #53870 üzenetére

Sajnos csak keveset voltam a napokban a frontvonalon. Annyi bizonyos, hogy ami a Concept 6 kiszolgálásának a full kimaxolása volt, az ennek a cumónak kevés.

Mivel nekem a zene mellett a mozi is fontos (tudom, néhányan most a szívükhöz kapnak, az ő emlékükre viszek majd virágot) A Denon3808 pre out és a gs20-ak közé kötöttem a HTA-t. Nos, sokpontegyben most nagyon tetszik amit így kaptam, noha cseppet sem modern-mozis, hanem nagyon zenei. Csak-Denonra-kötöttséghez képest szélesebb tér, dinamika, és tényleg brutál zeneiség a frontokból. Ami számomra előny, mert a mozitól sem csak a csimbummpiffpuff-ot várom el, pl. az jelenetek aláfestő zenéi nagyot dobnak az élményen.

Zenei téren a nagyobb javulást a hangfalkábel cserétől várom /ill. jelenleg arra fogom, mert mást semmi kedvem cserélni/ pontosabb, megfogottabb hangokat, valamint természetesebb magasat. Jelenlegi kábelem ércesebb magasa a C6 selyemdómjának jót tett, a mostanit viszont valszeg nem kéne így moddolni.
    Meg persze hangfaltüskéket sem ártana beszereznem.

Ami még érdekes: a Denon 3808 DAC-ja, előfoka meglepően jó. Szóval ha a laptopot egy HDMI kábellel simán a Denonba dugtam, az csak minimálisan maradt el a laptop-usb kábel- usb átalakító- koax- Lupus felállástól.
    A különbséget inkább a Denon Burr-Brown PCM DAC-ja és a Lupus Wufi közti hangkarakter különbség jelenti.

Egyelőre itt tartok, most 1-2 hónap hangfalkábel próbálgatás következik.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák