Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz BlackV #13987 üzenetére
Én pont ezért szeretek elsősorban a saját fülemre, meg az olyan hozzáértőkre hallgatni, akik elérhetőek például itt a PH-n.
Ez azért is jó, mert legtöbbjük szintén nem milliomos ezért nem olyanokkal fognak jönni, mint sok külföldi fórumon, hogy vegyél 3 millióért egy ilyen erősítőt, meg 5 millióért olyan hangfalakat és akkor elégedett leszel. Persze ez költői túlzás volt. De ez persze nem az ő hibájuk, csak ők más összegekhez vannak szokva, szoktatva, mint mi itthon.
Mondjuk ha nagyon sok pénzem lenne én is tudnék mit összerakni magamnak, de mivel nincs, így nincs gondom.
Apocalyptica, hát igen, szeressük. Én is CD párti voltam, de most erős a gyanúm, hogy nekem is valami FLAC gyűjtemény, vagy más nagyon jó minőségű gyűjtemény lesz belőle a gépen, vagy kis média boxon, pont az általad is említett előnyök miatt.
csonti: nem beszólás volt , én meg sajnos amúgy is nagyon válogatós vagyok, anno az első házi-mozimat fél éven át raktam össze, végül azt választottam amit a legolcsóbban adtak, vagyis ingyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs