Új hozzászólás Aktív témák

  • Lokii

    aktív tag

    Szevasztok,lenne egy kérdésem: Miért csak Anub'arakkal,Stitchessel illetve Arthassal és Leoriccal vagyok jó/elmegy szintű(kinek mi) a játékban? Pl Butcherral egyenesen szőrnyű vagyok,ehhez képest Illidannal egész elmegy szinten játszok (próbálok nem agresszív lenni). Meg még azaz érdekes,hogy ezekkel a Bruiserekkel sokszor túlsebzem magamat hero dmgben az Assasinokhoz képest (igen,még Stitchessel is). Hotslogs profilom: https://www.hotslogs.com/Player/Profile?PlayerID=3149838 (mondjuk tegyük hozzá,hogy a gépem nem a legújabb (3 GB DDR2 RAM 800 MHZ,1 GB GDDR3 NVIDIA GT440, Intel Quad Core 2 Q6600 2.4 (nincs húzva + 2 régi 11 éves wincest,egy maxtor Diamondback 9 80 GB ATA,meg egy kűlső Samsuns winyó)),de azért másnak is hasonló a konfigurációja a szintemen gondolom+ a ping sokszor felmegy 125 ms fölé,ami zavaró(nincs botnet,valami gebasz van gondolom az ISP-nél,sajnos mikrohullámu net van))
    Másik kérdés: Ha tegyük fel optimális konfigurációm lenne,és az internetem minősége is optimális lenne,akkor javulnék-e valamennyit(vagy inkább ne játsszak amíg ez a helyzet?)?
    (Egyesek lehet hogy megkérdőjelezik a kommentem létjogosultságát,hát elnézést kérek tőlük,csak tanácsra lenne szükségem)

    Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926

Új hozzászólás Aktív témák