Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz adrian360 #8450 üzenetére

    De, miért is kell meghalnia annak az 5-nek?! :F

    Pont ezt írtam le, már sokadjára, de teljesen fölöslegesen, ezek szerint, hogy ha "mindenest" csinálsz a karakteredből (DPS-Malf', PvE-Zera', stb - QM-ben), akkor azok sokkal tartósabbak az átlagnál, de ennek ellenére sem kell velük a lehetetlen véghezvitelébe fogni (pl. 1v3-ba belemenni, amíg nincs meg az a nyomorult 3 szintnyi előny, mert utána már teljesen másként fest az a szitu' is...), "csak" feltartani úgy az ellenfelet, hogy XP-t tudjanak gyűjteni - nem kell feltétlenül tevőlegesen besegíteniük a gyilkolásba, de azon a bizonyos távolságon belül legyenek, amin belül a kill-ekért dobja az XP-t (legalább ezt a Nova-k is észrevehetnék végre és tudatosabban helyezkedhetnének, ha már nem "mernek" siege dmg-t gyűjteni, nehogy meglássák őket...).

    Ha, meg jobban bírja a gyűrődést a karaktered, akkor tovább ott tud maradni a lane-on, mint az ellenfele - kivéve, ha egyedül áll szemben az 1 + healer felállással, de ekkor nem is a másik földbe döngölésére kell menni...

    Ha, meg lvl 10 környékére összejön a 2-3 szint előny, akkor onnantól az öngyógyítóbb/külső behatásoknak jobban ellenálló, de emellett sebzést is kiosztani tudók, akik nem igénylik annyira a gyógyítást, mint a 4+1 felállásban és szinthátrányban lévők, kerülnek fölénybe!

    Tudom, hogy ez is egy stratégia, mint az only TF és uú 5 ember kéne hozzá, mint ahhoz, de ez a működőképesebb QM-ben, a néha/gyakran kevésbé tapasztalt csapattársakkal, ha összejön.
    Ha meg "profikat" fogsz ki - ez azért ritka - csapattársként, akkor ők is jobban bírják pl. a DPS-healer-eket és ott sem fogsz mellé velük... (még mindig QM-ben)!

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák