Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arni1
aktív tag
válasz Tyler Durden #4744 üzenetére
A mount (már akinek számít) azért így már nem rossz, bár én nem adnék érte ennyit. A farkas megérte a pénzét, elég kan. Előbb utóbb mindegyik karakter sorra kerül. SZVSZ nem bánom, hogy most sonya jött, utóbbi 3 hétben megvettem őket.
-
-FLY->
őstag
Falstad kb hol van a lövész hierarchiában? Mondjuk Jaina az első...
-
Szpecnyaz
csendes tag
Én nálam személy szerint a tetején van. A múlt héten vettem meg és imádom. Bár nekem úgy tűnik, hogy eléggé alul van értékelve a community által. Ami nagyon bejön benne, hogy hatalmas burst sebzése van, de nagyon jó sustain dmg-t is fent tud tartani ha kitolja a burstjét. Nagyon könnyű vele top hero sebzést összehozni.
-
-FLY->
őstag
válasz adrian360 #4757 üzenetére
Nem kell velük foglalkozni, aki tényleg érzi az egész jó vele, amúgy inkább csak idegesítő mint ártalmas. Stitchesel mentem az előbb, 1v1-ben talán 10%-ot tudott rólam lerántani, aztán a bendőben kötött ki a tornyom alatt, jófejségből még behookoltam, de az már csak átlyukasztotta, pedig még akartam vele játszani.
-
addikt
Huhh szép mennyiségű goldot eltoltál akkor, ráadásul tényleg nem lőttél mellé. Én igazából csak pár hero-t hanyagolok azok közül ami megvan, szal nem mondanám, hogy bármelyik is rossz vétel volt. /akikkel mostanság egyáltalán nem játszom: Valla, Tychus, Zeratul/
Hősök amik megvannak: /fenti 3-at beleérve/:
Abathur, Arthas, Azmodan, Chen, ETC, Gazlowe, Illidan, LiLi, Malfurion, Muradin, Nova, Raynor, Sgt. Hammer,
Stitches, Sylvanas, Tassadar, Thrall, Tyrande, ZagaraThx, akkor őt egyelőre skippelem, Jaina-t viszont nem merem megvenni, míg nem tesztelem még 1x.. Reménykedtem hátha a héten free lesz.
Vikingekkel pedig múltkor néztem iszonyat pusztítást lehet végezni, csak én se érzem azt, hogy 27 fele kellene figyelnem, nem tudnék vele hatékony lenni, ha pedig 1 kariként megyek velük, akkor az egészet megette a fene..
Golddal takarékoskodok, kíváncsi leszek mikor élesedik az a blue post, hogy gyorsítani fogják a hősök kiadását, ráadásul ugye 15k-val érkeznek, ami baromi sok nekem.
Vmi hozzáértő elmondhatná a hajó dmg-e tényleg ennyire op vagy csak én érzem annak? Múltkor ellenünk volt egy srác aki elég jól tolta és nagyon úgy éreztem, hogy kb a hajós ulti miatt bukjuk a fightokat..Imho egy kis dmg nerf elférne neki..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-FLY->
őstag
válasz Tyler Durden #4759 üzenetére
Élesben egyszer találkoztam a vikingekkel, mint ellenfél, de a hajóig nem jutottak, speedpushba szétcsaptuk őket, valahogy nem akartuk kivárni még kinőnek, elég veszélyes kombot adtak volna ki.
-
addikt
-
-FLY->
őstag
válasz Tyler Durden #4761 üzenetére
Mert azokra vikingekre vigyáztak biztos, szvsz fókusz kell rájuk tenni és ha egy kicsit is elszeparálhatók, akkor azonnal fel kell őket robbantani. De mondom, nekem nincs velük tapasztalatom és mindig nehéz olyat likvidálni akire vigyáznak.
-
Szpecnyaz
csendes tag
Szerintem inkább probléma, hogy értelmes csapat kell mellé, de főleg jó support. Ha meg van az enemy team nagyon erős CC-ben akkor nagyon szenvedős.
-
-FLY->
őstag
válasz Szpecnyaz #4763 üzenetére
Nah ma pl ezért vesztettünk egyet, pedig teleb@sztam a chatet azzal, hogy várjuk már meg supportot meg lövész, addig def, nekem kell 3v5-ben tf-elni, pont az az eset mikor egy rossz lépésből csinálunk még százat. De valószínűleg nem tudtak olvasni, mert szép lassan el lett feedelve az amúgy easy win, pedig jó kis felállás volt karakter szinten. Nehéz az emberekkel és ezért még nehezebb olyan karikkal mint pl a vikingek.
-
Ghostface
senior tag
válasz XXArcAngelXX #4765 üzenetére
Mennyi ilyet láttam a héten... Beáll a lanere és lövöldözi a minionokat aztán megtámadja a campeket... Ráadásul mindegyiknek valami saját maga által kitalált szuper talentje volt, és persze semmilyen tanácsra nem hallgatnak.
PSN: Nifty_Ghostface
-
F-ECT$
titán
válasz Tyler Durden #4759 üzenetére
Szép hős gyűjtemény, Neked se sok olyan hiányzik gondolom, amivel szívesen játszanál.
15k szerintem is sok, annyit még Sylvanasért sem adtam. Azért remélem, hogy a gyorsulás után is gyűlik majd annyi gold, hogy 10k-ért meg tudjam venni az összes engem érdeklőt.
Hajós ulti nerfleve lett, de nem eléggé.
Dive ever, work never.
-
Lacee1986
senior tag
Ilyen hibát kapott már valaki? Lassan 2 hete nem tudok semmit se venni a boltban, se pénzért, se euróért. Nyitottam ticket-et, a support elvileg dolgozik rajta. Ami a legidegesítőbb, hogy így teljesen lemaradok a leárazásokról.
-
Ghostface
senior tag
válasz XXArcAngelXX #4767 üzenetére
Ma láttam egy Zeratult a hp-ja kb 1/5-e vagy kevesebb volt meg és beállt campezni mikor egy boss támadta a bázisunkat. Sylvanassal szaladtam el mellette ő meg pingelt folyamatosan hogy foglaljuk el a campet. Hát én mentem bosst ölni neki meg nem sikerült...
De nem értem az embereket, hogy ilyen kevés hp-val miért nem mennek vissza gyógyulni. Ez nem dota, itt nem kerül semmibe és inkább essen ki 20 mp az xp farmból mint 40 ha meghalnak. Néha annyira egyértelmű dolgokat nem tesznek meg, azt hiszik ha már nagyobb szinten vannak halhatatlanok...PSN: Nifty_Ghostface
-
XXArcAngelXX
tag
Amikor ingyenesek voltak, egyik nap Mister_X és én illetve még páran játszottunk vagy 5-7 meccset. Mindig volt ellenünk Viking és mindig ki is kaptak. De a legjobb amikor van Azmodan a démon katonás ultival, jön a Webweaver meg a két kis rusnyaság plusz Olaf és két Cimborája. Épphogy eljövök, összegyűlünk középen a counter attacking megvalósítása céljából sikeres Boss után, meg se zavartak minket, el voltak tűnve.(Megoldottuk mert akkor is kikaptak.) Teamspeak On:
Én: Úristen mi jön miden....
CrazyHussar: Mind ott vannak?
Én: Hallod egy egész Gall falu jön meg az a Mesék a Kriptából statisztái.....
Mellesleg Hussar egész pengén játszik Asterix rokonaival.
[ Szerkesztve ]
The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210
-
Mr Bond 007
őstag
Elég sokat tolom vikingekkel, és iszonyat jó velük játszani. Elsőre kicsit furcsa volt hogy nincs annyi spellem mint a többi karakternek, de kis odafigyeléssel nagyon jól lehet őket használni bármilyen feladatra. Nem nagyon láttam értelmét megosztani őket, mert így együtt elég szépen lehet fogni 2-3 karaktert is amíg a srácok pl elfoglalnak egy templomot vagy begyűjtik a koponyákat/magokat. Sokszor csak ennyi kellett a győzelemhez. (meg persze kellően buta ellenfél akinek el lehetett vonni a figyelmét arra a kritikus pár pillanatra amíg a srácok legyakták a core-t)
-
Mister_X
nagyúr
válasz XXArcAngelXX #4772 üzenetére
Hej, Asterix gall volt.
GALL, MOCSKOS PRE-FRANCIA!!!44Vikingek meg OP-k, viszik is profi meccsekre is. Addig könnyű mondani, hogy vadászni kell őket, én nem is szeretem szétszórni őket, mert akkor mindig meghal az egyik és annak tényleg nincs sok értelme. 1v1x3 meg eltűntetnek kb. bárkit, mert egységben az erő. Ha más nem, bepattannak a gumicsónakba és még a sok birka Illidan láldogál mellette 2-3 másodpercet mire leesik neki, hogy ez ártalmas az egészségére.
@Mr Bond 007: koponyákat én gyűjtöm velük is, mert kétszer olyan gyorsan gyűlik (mert két tábor is le tudnak foglalni). Az első mindig, hogy berusholok a két nagyobb középső csoporthoz Baelog + Olaf és Erik felállásban és bearatom a termést. Veszélyesebb művelet mondjuk Olafot is egyedül hagyni, Eriket meg egy négyfős csonticsoporthoz küldeni.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Madwe
nagyúr
válasz Mister_X #4776 üzenetére
Pedig főleg a splitpush xp soakolása miatt nagyon jó pre10. lvl 4 után mondjuk 1es és 2es már tud mercenary campeket foglalni míg 3as xpt generál pl. lvl10 után viszont már érdemes együtt mozgatni őket, mert utána már nem sok xp előnyt tud generálni, de addig ha jól csinálja, mire ti lvl10 lesztek addig az ellen lvl7-8 környékén jár, ami nagyon sokat számít!
-
Mister_X
nagyúr
-
Drenadar
veterán
Arthas megér 7000-et?
-
kenwood
veterán
Hogger kb. mikorra varhato ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Szpecnyaz
csendes tag
De jó hogy Sonya free. Mindig van a csapatomban egy ciril betűs névvel ellátott retardált, aki vele játszik...
-
adrian360
őstag
válasz Drenadar #4780 üzenetére
Nem annyira népszerű, de amennyire tyrael 7k, a chen 10k, úgy arthas is megéri a 7k-t dmg-re lehet talentezni, úgy egész használható, de diablo etc muradin jobban megéri mostanában.
szerk : rasszizmus vagy nem, 10-ből 8 orosz nem hajlandó angolul irni a chatbe, és baszik mindenre...
[ Szerkesztve ]
-
Kotomicuki
senior tag
válasz Szpecnyaz #4788 üzenetére
De nekik kódtáblát is kéne cserélni, hogy angolul tudjanak írni, de akkor meg a hazaiakkal nem tudnak "értelmesen" kommunikálni. Az állandó csere-bere helyett én is le....nám az egészet a helyükben.
Ezt a Blizz' rontotta el, hogy nem csinált nekik külön szervert, vagy nem kötelezett mindenkit az egységes kódtábla használatára a játékon belül.A sík hülyék meg nem nemzethez kötöttek - egy-kettő kivételével...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
TommyGun
őstag
válasz Szpecnyaz #4788 üzenetére
Tuskók, sosem kelett másik néppel vagy népcsoportal szocializálódniuk...
Akárhányat látok mindd cirillel csetel, pedig a másik 3 mellettem, meg angolul irogatott, nem értem kinek írnak néha komolyan, debillek.mellesleg találkoztam cirill billel párral munkámból kifolyólag, rajta vannak az angolok is csak alt shift oszt ennyi...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Drenadar
veterán
válasz Kotomicuki #4790 üzenetére
OMG, egy bill kombóval lehet cserélni... amúgy meg kapjanak saját szervert és hagyjanak minket békén...
-
DaveNo1
veterán
Kezd elmenni a kedvem ettől a játékostól is, 3 meccs 3 abszolút retardált játékos a csapatban. Végig anyázzák a meccset, káromkodnak meg minden, tipikusan azok akikről a toxic videók a youtube-ra kerülnek. Meccs után profilcsekk, minden ilyen lvl10-20 körüli.
Az még egy dolog hogy valaki nem tud játszani, de még pluszban ő szidja a saját bénasága miatt a csapatot...Remélem következő patchben jön a matchmaking revamp amit ígérgetnek, különben egy ideig hanyagolom ezt is.
You are not prepared.
-
TommyGun
őstag
Én amúgy azt nem értem - pedig én DOTAt max YT videón láttam LoL-t meg ha 1 hetet játszottam - hogy hogy a francba van az hogy csomó meccsen hanyagolják az objektíveket. Egyelőre több meccset tolok coop-ba, próbálgatom a karaktereket húzogatom őket lvl5-re goldot farmolok, de már volt párszor hogy AI ellen vesztettünk, szinte minden második meccsen van egy két retardált aki minionokat öl mint egy barom, és nem jön szedni a koponyát vagy amit kell, nem jön segíteni merceket becsapni, nem jön oda a lanre ahol 4 AI szopat kettőnket, baszik jönni ládát szétcsapni inkább 1v1be szarakodik az AIval úgy hogy minden torony áll tehát nem most fog előrejutni....hiába pingelek, csetelek hogy help kell mert befognak törni nemjön segíteni, van olyan balfasz aki 10 dublonnal meg 20 kristállyal RAMBÓzik, és megdeglik...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
kenwood
veterán
aki nem ir a chatre,vagy angolul ir,arrol honnan tudod,hogy o nem orosz?
azt is szamoljatok bele,hogy a volt tagallamokkal, es az orosznak tuno,de abszolut nem az (gorog,bolgar) neppel egyutt tobben vannak,mint az egesz eu egyutt.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Mister_X
nagyúr
válasz kenwood #4795 üzenetére
LoL-ban ment Európa három felé szabdalása (EU West, EU Nordic & East, Russia), itt is csak egy külön szerver kellene az oroszoknak, aztán az ukrán, a bolgár meg a görög eldönti, hogy melyik szerverre akar menni.
Ha ez megtörténik, akkor az oroszok helyét átveszik a lengyelek
De amúgy az a baj, hogy oroszul ír. Írjon angolul, legalább nem könyveled el köcsög orosznak, aki visszautasítja a rendes kommunikációt is a csapattal.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Szpecnyaz
csendes tag
válasz kenwood #4795 üzenetére
Én a ruszkikat névről azonosítom be. De am nem csak rájuk jellemző a kommunikáció hiánya. Általában az 5 emberből max 3 v 2 az aki hajlandó értelmesen kommunikálni, és nyilván nem mindegyik orosz. A maradék meg se nyikkan, vagy csak flamel, de még a minimap pingeléseket se képesek értelmezni, ha már nem beszélnek angolul.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #4793 üzenetére
Sajnos annyira függ a játék élvezete a csapattársaktól, hogy sokszor nincs is kedvem simán solo q-ra jelentkezni még HL esetén sem. Persze a másik véglet is gáz: összeszedünk friend listről 5 embert, 0 TS-sel jelentkezünk, és kapunk egy "igazi", kommunikáló premade-et, akkor ugyanúgy rekt a vége
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
Nem a rossz játékosokról írtam most, hanem a rossz + toxic is egyben:
1. meccs: végig anyázta a csapatot, közben ő meg mekkora király (lvl7-es volt)
2. meccs: végig szidta a csapatot, közben meg elején meghalt első 5 percben 6*, szép kis feedelés (kereken lvl20-as volt)
3. meccs: végig szidta a csapatot, káromkodott, ráadásul caps lock végig be volt kapcsolva, közben meg ilyeneket csinált, hogy tök láthatatlan területre yolo fly falstaddal aztán meg is halt, majd felteszi a kérdést hol vannak a többiek. Mindenki hülye csak ő nem. Profilcsekk: lvl17.Ja amúgy a héten Hammer személyében megvan a heti nova/zeratul/illidan.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
kenwood
veterán
en nem nagyon tapasztaltam olyat,hogy a hosok kozott lenne kivetelezett,vagy valaki menozne,amiert "o hozta le a meccset"
meg a killeket sem irja ki,hogy kie,ezert senkit nem erdekel,hogy egy nova tobb killing blowal rendelkezik,mint egy muradin.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest