Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
ROBERTOH
őstag
válasz DaveNo1 #17951 üzenetére
Valami hasonlót hiányolok: lehet hogy csak én nem tudok a létezéséről, de amikor a Blizzard szervez egy versenyt, akkor nem ártana egy oldal, ahol minden meccs eredményét a pickekkel és a meccs végi statisztikákkal közölnének + belinkelnék a meccs videóját. Gyakorlatilag amiről lemaradtam, hiába kerestem infót (pl. a facebook oldalukon) semmit nem találtam. -vagy létezik ilyen oldal?
ui.: a foci mintájára lehetne csinálni hasonló statisztikákat is a meccsekről: ott ugye a legfontosabb a gól, de a kulcs passzok, cselezések, pontos passzok arányáról is készül statisztika, ami alapján kapnak egy pontot a játékosok, és -nem mellesleg- ezt az értékelést a csapatok igazolások előtt is megnézik, tehát nem csak a nézők "szórakoztatására" alkalmas. Ez alapján itt is nézhetné szakmai stáb, aki a kulcs megmozdulások (jókor elnyomott ulti, stun, heal stb.) és minden egyebet is pontoznának. Persze ilyenek csak versenyeknél lehetne megcsinálni a hatalmas meccsszám miatt, hiszen ezt emberek készítik.
[ Szerkesztve ]
ez a kedvenc aláírásom
-
gbela
senior tag
válasz ROBERTOH #17952 üzenetére
Félig van. Eredmény és video fentvan, és ami a legjobb, spoilermentesen. Te választod ki, hogy akarod látni az eredményeket vagy nem, a videokból pedig akkor is 5öt töltenek fel ha 3-0 volt a meccs, hogy a számukból ne tudj meg spoilert.
Viszont statisztikákkal nem szolgálnak sajna.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz ROBERTOH #17952 üzenetére
Ezen az oldalon minden fontosabb dolgot megtalálsz, video link van a meccsek többségéhez, és elvileg még a replay-eket is le lehet tölteni. Ha jól filterezel minden statot, buildet, népszterű pickeket és egyebet ki lehet bogarászni. Nagyon hasznos kis cucc, ha érdekel a heroes esport.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
FireKeeper
nagyúr
válasz DaveNo1 #17955 üzenetére
grat
én is kíváncsi lennék rá, szeretek supportként játszani, de nekem még egyelőre nagyon messze van mire addig eljutok hogy őt is megvegyem
lassan ráveszem magam hogy megvegyem store-ban a nexus conqueror (asszem ez a neve, falstad, rexxar, brightwing stb van benne, 10 hero 20 euróért) pakkot, aztán a többit goldból tervezem szépen lassan megvenni ahogy jönnek.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
pc360
addikt
válasz DaveNo1 #17958 üzenetére
Az ő hatása legalább érződik, mert rendes healt nyom és nagyon is kézzelfogható rootot. De valóban unalmas. Egyedül a moderáltan tankolni és rendesen pofozkodni képes Aurielre mondanám, hogy jó healer minden szempontból, és nem unom halálra magam vele. Lett is egy 20-as szintűm elég hamar. Ebben a szezonban vele nyomtam a legtöbb HL wint is, Sylvanast megelőzve.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
FireKeeper
nagyúr
válasz DaveNo1 #17960 üzenetére
mondjuk ahhoz hogy igazán jó legyen az a heal, asszem meg kell várni lvl16-ot, akkor üt be a Rejuvenescência.
a speed boost meg nem csak magának hasznos a skillshotok elkerüléséhez hanem az egész csapatnak segíthet kikerülni egy szorult helyzetből, vagy épp levadászni menekülő hősöket. sajnos nem egyszer tapasztaltam a saját bőrömön hogy bebukott team fight után wipe lett csak mert lucio ott volt az ellenséges csapatban, amúgy legalább 1-2 ember el tudott volna menekülni. illetve olyat is láttam persze ahol valaki bőrét lucio mentette meg egy amúgy elbukott team fight után.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
na ilyet se csesztem még... kikaptam egy öngyilkos hajlamú ruszki cho'gall-t, aki gyakorlatilag vakon rohant bele minden ellenséges hero-ba, aki a látószögébe került, egy kivételével minden team fight-ot elbuktunk miatta, már épp ott voltam hogy rage quittelek, erre azt látom hogy... nyertünk lement ugyanis az egyik keep az objective után (blackheart) és leverték a core-t a katapultok
-
Shadowguard
senior tag
Na ez a brawl megint jól indul, odaát Lucio (+Tassadar), nálunk őt fel sem ajánlotta mint lehetőséget, szóval már megvolt a hátrány induláskor. Mellé egy full melee csapatunk volt, mert az nekünk jó (a blizzard szerint legalábbis). Másik csapat legalább kapott egy Ragnarost (nálunk őt sem ajánlotta fel), gondolom nem kell mondanom, hogy egy lane-es pályán milyen "vicces" is ez. A félig afk Samuronk már csak a hab volt a tortán, legalább hamarabb vége lett így...
-
pc360
addikt
válasz Shadowguard #17963 üzenetére
én most bemákoltam a 3-at, 3 win
Hammer
Ragna
Khara[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Az első kivételével nekem is jó volt, ott esélyünk sem volt (lvl16nál tolták be a core-t). Másodikra behúztam Chromiet, a lvl1es reveal spell vicces helyzeteket hozott, nem is értem az ellenfél gnómja miért nem azt pickelte (volt ott is). Zsinórban háromszor szívta meg az ellenfél, hogy megpróbált megkerülni minket.
Harmadik kör Stitches. Kétszer sikerült elkapnom enemy Novát sunnyogás közben (és egyszer véletlenül), meg egyszer ETC-t is kirántottam a moshból, aztán ment a hasamba és be a fort alá. Lucioval a hátam mögött kegyetlen volt, amit összehoztam, csak egyszer tudtak kiszedni, cserébe rendszeresen sikerült az enemyt behorgászni a csapat közepébe. -
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
Simba86
senior tag
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
DaveNo1
veterán
-
TBT
addikt
A pro játékosok reggelije:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
pc360
addikt
válasz DaveNo1 #17973 üzenetére
A "papercraft" nekem azt jelenti, hogy hajtogathatsz magadnak valami sablon alapján ilyet. A nettó tömeg pedig a valósághű hatást kelti. Szóval, kétlem, hogy actual kaja lenne, de mint poén, még az is lehet, hogy a Blizzardé. Vagy bárki másé...
---
Lúcio speed quest + Azmo lézer = OP
Láttatok már Azmót fejvesztve rohanva hegeszteni? Besírok, annyira vicces. Végig lekövethető vele a rohanó terror is. Ha nincs a másik oldalon Lúció vagy egy jól irányzott stun, nem menekül senki. Lehet, mégse oly béna ez a healerke - bár gyógyítani valójában lvl16 után képes.
Azon gondolkoztam, jó lenne összerakni egy team-et erre alapozva:
• Lúcio
• Azmodan
• Dehaka
• TracerÉs még valaki, akinek különösen jól jön a speed boost, mint mondjuk... egy siege módban kúszó Hammer, vagy bármilyen melee tank / assassin még.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Új hőst + remélem season 4-hez új featureket hétvégi nagy versenyen leplezik le.
You are not prepared.
-
ROBERTOH
őstag
unranked: nem túl jó társakat kaptam, egyedül nazeebo játszott jól, pickelésnél supportot is elfelejtettek hozni.
Egyik fortot lenyomtuk core előtt. Megindultam egyedül és max hp-ról lenyomtam a core-t. A többiek csak lestek, hogy hogy lett vége[ Szerkesztve ]
ez a kedvenc aláírásom
-
DaveNo1
veterán
Big Varian nerf: elvették a lvl4 click stunt
+ persze ezer murky nerf, de ez nem meglepő
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz DaveNo1 #17980 üzenetére
kár hogy tassadartól elvették a permashield lehetőségét, igaz, azt a 40 globe-ot tényleg kínszenvedés volt kiszedni. de ha nagy nehezen sikerült elég jó power spike-ot adott neki. kíváncsi vagyok ezzel az új talenttel mennyire lesz népszerű a shield lvl1-en, tekintve hogy a másik két talent questjét elég könnyű megszerezni, és elég jó bónuszokat adnak.
-
pc360
addikt
válasz holozis_HUN #17981 üzenetére
Én most a pajtásommal unranked-eket mentünk, és meglepően értelmes volt mindegyik, nyertük is őket. Utána, a QM-be visszatérve egyből elöntött minket a förtelem, a teljesen ok nélküli feed-hegy, és a fogalom nélküli kószálás-mindfuck. Eddig nem láttam sok értelmét, de így, hogy most már nem kell fél órát várni egy meccsre, sokkal jobb alternatíva lett. Nem annyira kötött, tudsz mindenkivel játszani, és le lehet reagálni az ellen pickeket.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz FireKeeper #17982 üzenetére
Engem jobban zavar, hogy Variant kinyírták ezzel a patchhel.
You are not prepared.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz DaveNo1 #17984 üzenetére
elvették a point and click stunt, és ezzel ki is nyírták volna? ennyire core lett volna az a talent, hogy enélkül használhatatlan is a hero? azért ez első olvasatra kis túlzásnak tűnik.
igaz, variannak csak pár meccset próbáltam múlt héten mikor free volt, de azokon is a dupla kardra mentem lvl10-en.
-
DaveNo1
veterán
válasz FireKeeper #17985 üzenetére
Ja a point and click stun ennyire OP ebben a játékban. (már a sima stunok is nélkülözhetetlenek a tankok esetében)
You are not prepared.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz DaveNo1 #17986 üzenetére
akkor most már csak valeera-nak van p&c stunja?
kíváncsi vagyok ő marad-e ahogy most van, elég op-nek tűnik a többi stealthy-hez képest. főleg az az idegesítő mikor visszamegy stealth-be és még csak ki se tudod szedni belőle aoe-vel ha amúgy tudod hol van, az unrevealable cucc miatt.
-
Madwe
nagyúr
válasz FireKeeper #17987 üzenetére
Vannak még, pl xulnak, de tankoknal stun hiánya valóban fájó, s az a +10℅ slow nem valami csábító, nem baj, a másik talent is tud op lenni
-
pc360
addikt
Egyébként én teljességgel egyetértek a változtatással. Hiába van egy azmód vagy bármid, ha rádolt, máris cseszheted. Pont a patch előtt darálta végig egy Varian az amúgy nem borzasztó csapatunk, de csakis ennek a stunnak köszönhette, és idegesítő módon semmit sem tehettünk ellene. Egyáltalán nem volt fair play.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
hát jah, az hogy most 75% vagy 85% kb édesmindegy. aki ki tud menekülni valami skillel az mindkettőből ki fog, akinek meg nincs annak mindegy. esetleg valami microstun effekt lehetett volna, mint amit muradin kap az auto attackra, hogy a channeling cuccokat megszakíthassa varian.
-
DaveNo1
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
válasz DaveNo1 #17991 üzenetére
valószínűleg csak én fújok nagyon rá mert rossz tapasztalataim voltak ellene. zera meg nova is tud idegesítő lenni, de ők legalább nem tudtak stunolni/silence-elni stealthből, rámtolni egy tonna burst sebzést, aztán még el is menekülni a francba ha úgy alakul. zerának mondjuk ott a blink, de "szegény" nova totál halott ha nem neki áll a helyzet és/vagy idő előtt kiszedik a stealth-ből, és ha jól tudom egyiküknél sincs unrevealable opció talentek nélkül.
mondjuk valeera-t csak try mode-ban próbáltam, gondolom egy partiban nehezebb kezelni, de novával/zerával azért van tapasztalatom.
-
Madwe
nagyúr
válasz FireKeeper #17992 üzenetére
Valeera pont jobban counterelhető mint zera vagy nova, ők attól még ugyanakkor sebzést ki tudnak tolni, hogy látszanak, ellenben valeera kitje arra épül, h stealthből nyit, pláne ha afelé talentel! Emiatt jobban counterelhető, elég sok reveal skill meg talent van, ami kiszedi stealthből, onnantól kezdve pedig bajban van, mehet el s várhat amíg újra stealthbe nem kerül. Nomeg akkor már érdemes reveal mellé skillshotos hősöket is betenni, h ha más nem azokkal kiszedék stealthből
(én mindig hl szempontjából nézem, h ki mennyire counterelhető, a random qm engem ilyen szempontból hidegen hagy )
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Amúgy meg tychus is elég nagy nerfet kapott, 5-ről 4-re vitték le a basic attack ranged, ami azért nem kevés.
You are not prepared.
-
FireKeeper
nagyúr
nyilván, de ugye tudjuk a QM milyen összeállításokat csinál néha. volt már hogy 2 stealthy volt ellenünk nálunk meg senkinek nem volt semmilyen reveal.
-
Madwe
nagyúr
válasz FireKeeper #17995 üzenetére
Jó de az qm. Ilyen erővel brawlon is lehetne vitatkozni (néhányan szoktak is s továbbra se értem, mert nem az a célja, hanem vicces kis minigame esetenként érdekes setupokkal) pl most az 1 lane-es brawlban nekünk úgy dobta a 3 választhatóakat, h volt nálunk 2 ragna is (ebből 1 én, s írtam h ő is mindenképp azt válassza ) Gyakori trait + lava wave 1 lanene, pláne úgy h supportot senki nem kapott s nagy a sustainje... nem sok esélyük maradt És akkor mi van, ellenkező oldalon is voltam már, de ez csak brawl, ilyen időkitöltő pénzszerző vmi. Ahogy a qm is az amit a neve mond, gyors meccs, bemelegítésnek kb motorikus skillekhez, nincs tétje, nem is kell, nem lehet balanced.
(#17994) DaveNo1 Igen, tychus is elégéé nerfelve lett. Mondjuk ha ettől továbbra is jó antitank marad, de assák ellen kevésbé jó, ahogy a dev comment írta, akkor végülis részemről ok, őt eleve csak doubletank (ai most amúgy is gyakori metában) vagy tank+azmo vagy egyéb nagy hp-s hős ellen hoztam.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz FireKeeper #17997 üzenetére
Egyébként lehet nagyon szokatlan s újszerű lenne, de mi lett volna ha megtartják a warbringert úgy ahogy van, de választása esetén a tauntot nem lehetne heroicnak választani lvl10en? Neki amúgy is 3 választása van ott alapból...
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
Na ezért nincs semmi értelme a gyors meccseknek, mert nulla erőfeszítés van a blizzard részéről hogy legalább látszatra egyenlő csapatokat csináljon. Nálunk két stealth, náluk meg mindenből kettő. GG Bliz
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
DaveNo1
veterán
3-án mutatják majd meg az új hőst, legnagyobb valószínűséggel Stukov lesz az
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos autók - motorok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest