Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    válasz whitezo88 #10318 üzenetére

    5 közé nem érdemes bemenni mert bedarálnak ki kell várnod amíg valaki leszakad. 13-on a wormhole-t kell talentelni, azzal be lehet blinkelni kettőt odacsapni és kiblinkelni, de erre 2 seced van szóval jó reflexeket igényel és mint írtad magas skillcap.

    Amit jól kell még tudni használni az a Void Prison, jó zónázással külön lehet választani 2-3ra a csapatokat, 3 hősre rádobni a VP-t, másik kettőt meg bedarálni.

    0karmacoma0: Nekem is tetszenek az új hősök, végre jön olyan ranged assassin ami nem mágus, és olyan hős ami át tud alakulni. Múltkor írtam hogy nem lenne rossz egy Feral Druid, most kb. ehelyett jön Greymane, aki emberi + worgen alakban is lehet. Azt mondták Blizzadosok, hogy az új hősöknél a mobilitásra mentek rá, Lunana pl. alapból +20% speeddel fog nyomulni (cserébe mountolni nem tud), így rohadt jól ki lehet vele kerülni az AOE-kat, skillshotokat.

    Reno7: Maintanknak nem jó, második warriornak szokták használni. Muradinnal kombinálva jó stunlockot lehet tolni, de MIsha stunja nem könnyű, nagyobb skillt igényel, ahogy Fects is írta.

    Madwe: Talent rework óta nem kell Rehgarral a frontlineba menni (akkor a Feral Lunch miatt volt jó), nagyobb harcban elég vele távolról healelni.

    [ Szerkesztve ]

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák