Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz adamkaa777 #2664 üzenetére
Szerintem nem kell ahhoz TOP playernek lenni hogy lássa az ember a nyilvánvalót.
Minion nélkül el tud verni bárkit, ráadásul kézből. Nyilván lapjárás közrejátszik de ha gyorsra van építve a pakli (van benne néhány laphúzós miújság) akkor elég nagy eséllyel lesz mindenre 1-1 válasz spell..Mellesleg 20-25ös rangon mivel tud kevesebbet egy mage mint rank 3on?
"De így olyan mintha egy biciklis szidna egy motort hogy mennyire op ."
Ez elég helytelen így...ez ekkor lenne valós ha a rankokkal kapnád a kártyákat és bárkit bárkivel összedobhatna. Így lenne az hogy nekem is mage-em van (kétkereküm) még sem olyan OP mint a 15rankal felettem lévők..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kanczy
veterán
válasz adamkaa777 #2664 üzenetére
Nekem személy szerint 5 a top, de streamerek és ismert játékosok is panaszkodnak. Btw most szedtem cafatokra arénán egy dupla ice blockos maget.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest