Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Tegnap volt egy áramszünet...gondoltam megnézem a winyom állapotát HD sentinellel. Sajna azt tapasztaltam hogy nem 100%-os. Teljesítmény: Kiváló, Kondíció: Rossz.
És ezt az üzenetet írja alatta:
"Meghibásodás várható - Attribútum: 184 Gyártó specifikus. Értékét és jelentőségét a gyártó határozza meg.
Azonnali merevlemez csere szükséges.
Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."Nem tudom hogy ez elég ok hogy garanciába menjen?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
ugyanez az enyém..akkor viszem is be szervizbe... francba..ezen van a rendszer...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz liksoft #7924 üzenetére
mindkettő érvényes..még az everest is kiírja hogy adatvesztés várható...én azt nem várom meg már csak az a kérdés hogy ugyanilyet kapok-e vissza...ugyanis ilyenből van 250GB-os tányéral megáldott is..az enyém 320as tányérokból áll ez gyorsabb..noh mindegy beviszem. köszönet!
-
Laraxior
titán
Van a laptopban egy 500-as winyom. 100/96%-os HDSentinel szerint. Talán 6 gyenge szektor van rajta.
Ma bekapcsoltam a gépet, és 100/100-nak mutatja.
Amit eddig nem tudtam átmásolni fájlt, mert azt írta ki, hogy nem olvasható a forrásfájl, azt most szó nélkül átmásolta.
Léteznek csodák? Megjegyzem semmit nem csináltam, egyik napról a másikra. Már jó egy éve 96%-os volt...
Most tervezem újratelepíteni, gondoltam kiveszem a winyot, és teszek be SSD-t, ez megmarad külsőnek.
Hátha úgy már kiírja, hogy valójában hogy is áll a winyo"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Segítség, elromlott a merevlemezem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs