Új hozzászólás Aktív témák

  • Wade0303

    aktív tag

    válasz Joshi #29902 üzenetére

    Profile 7 DV-t egyik Sony TV sem tamogat, mert hianyos lesporolt licensz van rajtuk. A githubos mp4muxer-el keszul DL releasek 100%, hogy igazi DV file-ok, mediainfoban is lathato hogy erintetlenul, bitre pontosan tartalmazzak masodlagos savkent a DV metaadatokat pontosan ugyanugy mint az eredeti UHD BluRay lemez.
    Ha a teljes DV licenszes LG, Vizio, TCL, uj Philipsek es az Oppo 203 is lejatsszak ezeket a fileokat DV flaggel, csak az elismerten hianyos licenszu, csakis profile 5-ot tamogato Sony TV-k nem, akkor miert ragaszkodsz tovabbra is ahhoz hogx az mp4 releasek nem jok? Benne van a Dolby hivatalos dokumentacioiban is az mpeg-4 tamogatott formatumkent, linkeltem oket. Mikozben lejatszom oket az LG C8-on vegig latom ahogy dinamikusan valtozik a fenyero vagasrol vagasra, pedig az osszes fenyerovaltoztato feature-t kikapcsolom a TV-n.
    Nalunk sokkal hozzaertobb emberek ezerszeresen leteszteltek a jelenleg letezo ket modszert (mp4muxer - dual layer profile 7 es DVDFab profile 5 single layer). A DVDFabos single layer valoban erosen megkerdojelezheto, a dual layer viszont egyertelmuen igazi teljeserteku DV.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák