Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz zoltanz #17042 üzenetére

    Jogos, majd igyekszem azt is kipróbálni.

    stevve: Mire gondolsz pontosan?

    PuMbA: Hoppá ,tényleg, ejnye, kis figyelmetlenség részemről. Már frissítettem is. Kösz, hogy felhívtad a figyelmemet!

    spiritex: Egy felirat úgy lehet szép, pontosabban szebb, hogy - ahogy azt írtam is - egy csomó post-process effektet ráküld a lejátszó. A VLC 2.0-ban konkrétan alapértelmezetten be van kapcsolva a feliratnál az árnyékolás, valamint nekem még úgy tűnik, hogy élsimítást is végez a lejátszó a feliraton, bár ez utóbbi csak megérzés. Feliratkezelő alatt mit értesz pontosan? Annyit tudok, hogy jobb egérgombos menüben ki lehet választani a kívánt feliratot, már amennyiben több van egy média fájlban. Ja igen és a VLC-ben még azért feltűnően jóval olvashatóbb a felirat, mert ott alapértelmezésben a fehér színű felirat fekete színű külső szegélyt kap. Ez nagyban segíti az olvasást.
    Amúgy további érdekesség, hogy a VLC-ben alapértelmezetten ki van kapcsolva a deinterlacing eljárás is, még csak automatát sem hagyták aktívan, amit megint csak nem értek.
    Kipróbáltam azt is, hogy a MPCHC-ben ugyanolyanra beállítani a betűtípust és stílust a feliratnál, de hiába állítottam be mindent ugyanúgy, látszik, hogy a VLC szebben rendereli ki a feliratot, én úgy látom, hogy a VLC élsimítással éri el ezt.

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák