Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    Összeolvad az HBO Max és a Discovery, újabb komoly átalakulás jön a streamingpiacon

    Ugyan a lényeg már itt is elhangzott, de azért belinkelem, mert eddig ez a legrészletesebb cikk, amit magyarul a témában olvastam. Illetve van benne egy érdekesebb okfejtés (ami lehet, hogy csak nekem új), szóval, hogy a moziban a több film több bevételt termel, straming-en azonban több bevétel csak előfizetőszám növekedéssel lehetséges, így mindazon filmek vagy sorozatok, amiket csak nagyon kevesen néznek, érdemben nem befolyásolják az előfizető számot, így feleslegesek (csak viszik a pénzt, egyrészt az előállításukkal, másrészt a műsoron tartásukkal). Szóval várhatóan a jövőben további címek tűnhetnek el a kínálatból, esetleg ezeket más szolgáltatóknak (streaming platformoknak vagy tévé társaságoknak) adják el.

    Azaz a HBO Max átalakítása nem pusztán tűzoltásszerű spórolás, hanem egy költség optimalizációs folyamat nyitánya. (Hogyan lehet a legkevesebb befektetéssel a legtöbb előfizetőt megszerezni vagy megtartani.) És ami várhatóan a többi streaming szolgáltatónál is végbe fog menni.

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák