Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz hunaqua #72815 üzenetére

    A JVC a projektorok szegmensében talált meg egy nagyon szűk piaci rést. Ami nagyon-nagyon elenyésző szám egy tv ágazathoz képest. Ráadásul a 5-40.000 dolláros árcédula sem teszi populáris termékké.

    A Pioneert megvette a Panasonic, amikor még bízott a plazma jövőjében. Talán ez volt a legutolsó tényleg forradalmi japán fejlesztés. Talán saját lcd panelt még gyártanak, de prémium szegmensben vásárolják az oled panelt az LG-től.

    A Sony még próbálkozik, de a prémium szegmensben ott is Koreára vannak utalva. LG-től, s most a Samsungtól vesznek oled paneleket.

    A többiek nevét - ahogyan írod is - licenszeli valamely török vagy kínai gyártó, hogy a gyártási hulladékokat eladják ezekkel a nevekkel.

    Nagyon gyorsan, szűk két évtized alatt változott akkorát a tv piac, hogy korábban listavezető nevek tűntek el. Az LG és a Samsung közben versenyt fut a fejlesztésekben, mindezt brutális anyagi háttérrel teszik. Ebben a meccsben a Japán gyártóknak esélyük sincs.. Maximum annyit tehetnek, hogy fizetnek a panelekért..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák