Új hozzászólás Aktív témák

  • hatD

    tag

    Vásároltunk egy LG GBB72PZEFN kombinált hűtőgépet.A megérkezése utáni napon kapcsoltuk be, majd kb. 3 óra múlva a másik fagyasztószekrényből töltöttük fel fagyasztott élelmiszerrel.
    A hűtő és fagyasztó kifogástalanul működik, a beállított -18 fokhoz képest -19 fok a hőmérséklet a fagyasztóban. Pár óra múlva egy 5 percenként ismétlődő, 15 másodpercig tartó szaggatott, a végén felgyorsuló sípoló hang hallatszik. Ez a magas hőmérsékletre jellemző jelzés, a gépkönyvvel ellentétben nem kíséri villogó Leed jelzés és nyomógombbal nem törölhető a csipogás.
    E-mailben kerestem az LG ügyfélszolgálatot, az Ő intézkedésükre felkeresett a helyi szerviz képviselője, természetesen még a megjelenése előtt a csipogás megszűnt, a készülék ekkor is és az óta is kifogástalanul működik.
    Távozása után pár órával újra sípolgat és nem tudom elhallgattatni. Érdekelne, hogy valaki már találkozott-e hasonló jelenséggel, illetve az LG tulajdonosoktól kérdezném, hogy náluk villog-e valami lámpa, ha hibajelzés van?
    Valamint érdeklődnék, hogy valakinek már van-e tapasztalata a Smart diagnosztikáva?Gyanús, hogy valami egyéb baja lehet, mert a hőmérsékletek rendben vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák