Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    Eléggé komoly bevásárlásokon töröm a fejem, mert most lesz épp szabadságom egy hétig, s van sokminden, ami vagy nem működik már jó, vagy csereérett. A hűtőmnek a fagyasztójával van valami baj, kb. 15 éves Gorenje cucc, valószínűleg csere lesz belőle. A hátlapján vannak mindenféle rések/repedések. Nem tudom egyébként miből van a hátlap, de mindenstre úgy tűnik, hogy alig néha kapcsol be a hűtő. Lehget persze, hogy valami kisebb problémája van, de igazából a 15 év miatt már érett lehet a cserére. Valamilyen önleolvasztós típusra van tipp manapság? Valami jó leértékelés, bármi. Hűtő+fagyasztó kéne egyben, méretre se túl nagy. Mostani 125*55*55 centis. És lehetőleg önleolvasztó.

    Ágyat is kéne venni, de ez itt azt hiszem off. :D
    Szék szintén.

    És ezen kívül porszívó. Lehet a porzsák mentes változatokra hajlok, mert kényelmesebb. Most is porzsák nélkülit használok, de eléggé rossz állapotban van már.

    Mind hűtőre, mind porszívóra érdekelnének ötletek. Minőség az elsődleges, ár másodlagos.

    Ja, házhozszállításnál mennyire szokás belemenni ebbe:
    3. emeleten lakok. Kellene, hogy felhozzák a cuccot(hűtő/ágy), s a régit is elvigyék. Lift természetesen nincs. Általában szokták vállalni felárért, vagy számítsak arra, hogy elküldenek a búsba?

    [ Szerkesztve ]

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák