Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Segítsetek kérlek!
Pioneer VSX-520as erősítő dobozát keresem. Garanciális problémám van és csak akkor adják vissza a pénzem ha megvan a doboz. (nem értem miért, komplikált a történet) kérem akinek ilyen erősítője van és még nem dobta ki írjon. Akár még pár ezer forintot is megér nekem.Köszi!
-
Tomate
veterán
Komplikált a helyzet... Elromlott az erősítm HDMI ki és bemeneti portja. Elvittem gariba 2hét múlva hívtak, hogy kész. Elmentem érte elhoztam otthon összedugtam és eddig olyan 30-40es hangerőn hallgattam, most viszont 70-en kezd el valamit szólni és akkor is mint egy bot olyan a hangja.... A szervizbe vissza vittem(basys) de ők nem tudnak semmit csinálni ez szól.. Ezért hívtuk fel akitől vettük, hogy akkor cseréljék egy újra vagy pénz vissza mert ebbe a szervizbe hiába csinálnak bármit nálam már elvéreztek. A csávó mondta hogy vissza adják a pénzt ha megvan a doboz. (Cinema paradiso)
-
Tomate
veterán
Kis átalakításon esett át a szobám, került egy tv a falra és egy kanapé vele szemben, hogy egy kis filmes sarkot alakítsak ki. Már csak a hangrendszer hiányzik. Igazság szerint a szoba 25nm de ez a kis sarok ahova el kellene helyezni egy 5.1-et csupán 5nm. Ilyen kis térre létezik valamilyen jó kis megoldás? Nézegetten a Logitech Z906-os rendszerét, gondolván, hogy kis térre tökéletes és az ára is olyasmi amit elképzeltem. (70-80e) De ha én szeretnék összerakni egy 5.1-es szettet és külön erősítőt mit javasolnátok hangfal szinten? Olyan 50-60-e lenne a keret egy 5.0-ra. (erősítő és sub nélkül) Köszi!
-
Tomate
veterán
Értem, köszi a tippeket. Az erősítő megvan, az egy pioneer vsx-520 frontba esetleg valami polchangszóróban gondolkodnék ami ha kell zenébe beszólja nekem a szobát is. Ezeket néztem:
Ezek árban is jók és méretben sem nagyok. Valakinek tapasztalat valamelyikkel? Melyiket ajánlanátok?
-
Tomate
veterán
Sziasztok!
Régóta azzal a problémával küszködök, hogy a hálózatra dugott mélynyomóm összekötöm egy másik hálózatra kötött taggal (erősít) folyamatosan búg. Gondolom a földhurok miatt. Ha veszek egy RCA zavarszűrőt (ground loop isolator) akkor ez nagy eséllyel megszűnik? Köszi! -
Tomate
veterán
Sziasztok!
Vettem egy 4K-s tv-t. Az erősítőn keresztül volt összekötve a géppel az előző TV-m és szépen is vitte, de az erősítő amit már használok egy ideje (Pioneer VSX-520) csak az 1080-at tudja továbbítani sajnos, így le kellene cserélnem. Tudtok segíteni, hogy hasonló belépő szinten melyik lenne az a modell ami HDMI-n tudja a 4K-t? 5.1 elég nekem. használtan 70.000Ft környékén van reális opció?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Külpolitika
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest