Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Neked igen nekem nem. De annyi filmet veszel amennyit akarsz, én nem mondtam, hogy ne tedd
Főleg ha nincs hozzá magyar felirat, mert barátnőm pl németül beszél így neki az angol kiesik.Azért majd azt írd már le nekem, hogy ki dönti el, hogy kinek mennyit ér egy film vagy bármi? Mert a te számodra ér annyit, az enyémre nem ér. Ezért nem járnak sokan moziba, mert a mozi jegy és a többi dolog szerintük drága. Akkor most ők hülyék mert nem ér nekik annyit? Meghatároznak egy árat valahol és az ember eldöntheti , hogy ér-e annyit neki/nekik, ha igen megveszi és használja, ha meg nem ér meg neki akkor nem veszi meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest