Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz robi-k #43935 üzenetére
na, én belevágok lassan valamit ebbe a szaros avr-be, de komolyan...
most este bekapcsoltam és teljesen tiszta a hangja, van mély is, szól erőteljesen..
WTF?!
létezhet, hogy a meleg tesz be neki hangzásban? - most már valamennyit lehűlt a levegő, de nekem ez elég hülye magyarázatnak hangzik, de mi más a magyarázat rá?! kíváncsi vagyok holnap reggel mi lesz.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
robi-k
őstag
válasz Integra #43952 üzenetére
Mivel régi az avr, 100% hogy az lesz a baja, hogy az elektrolit kondik kiszáradtak, és már messze nem tudják a rájuk feliratozott kapacitást (ez minden öreg készülék rákfenéje).
És ha a kondi jól felmelegszik (működő AVR-nél, főleg ebben a hőségben), akkor a helyzet még jobban súlyosbodik. Ilyenkor javasolt az elektrolit kondik cseréje. -
törölt tag
válasz gorbep #43937 üzenetére
Köszi szépen. El is fogadnám szívesen, használni is tudnám (pár routert beállitottam a környéken).. de sajna telefonom nincs jelenleg épp ezen ügy miat 8előfizetésem volt az jelenleg szünetel) És egy hét felmondási időm van, addig lesz net. Sajna abszolute nem tudok rááldozni ilyesmire..
Dorian: köszi! Én is rajta vagyok de te láttál élöben is és így el tudod képzelni hogy a jelenlegi időszakban nem nagy a kereslet 8 órás munkára képzettség nélküli egyénnek ekkora dipotriával " megáldva". -
cekkk
veterán
válasz #09634560 #43955 üzenetére
Mennyibe kerül a neted egy hónapban? Ha nem ilyen 8-10 ezer forint én feltudom neked ajánlani, hogy kisegítelek egy hónap net árával nagyon szívesen. Vagy akár ha összejövünk 12en esetleg többen akkor akár egy évre valóval is.
Ha gondolod, hétfőn én át utalom neked a pénzt és akkor lesz még egy hónap interneted. -
cekkk
veterán
válasz KisTücsök #43960 üzenetére
Én támogatom, az ötletet és Sancit is. Ki ha nem ő megérdemli, hogy segítsünk neki amikor annyi mindenkin segített ő is önzetlenül.
(#43961) Sanci38
Ez rajtad múlik, másképpen nem tudok sajnos neked segíteni. Én szeretném ha elfogadnád. Ne mint valami könyöradományként fogd fel, hanem a virtuális barátaid segítségeként, mert én is segíteni akarok nem adakozni.[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
én is beszállok
[ Szerkesztve ]
-
gyurczy
őstag
Én is!
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Akkor heten már meg is vagyunk ahogy látom, szerintem holnap megleszünk 12en.
Sanci kérlek fogadd el tőlünk ezt hálánk jeléül a sok segítségedért.
-
törölt tag
válasz Integra #43966 üzenetére
Köszönöm mindenkinek de lelkiismeretem ellen való (nem vagyok vallásos) segitséget elfogadok az rendben van, de csak olyat ami senkit se károsit meg vagy bárki költségvetését bármily formában anyagilag venné igénybe....
Inkább én lehetnék hálás... már csak a gesztusért is... de bemásolom ide hogy kerültem ebbe a helyzetbe: nem iszom, nem dohányzom, nem költekezek felelőtlenül; Denont mikor vettem 2011-ben még tele voltam álmokkal tervekkel ilyen téren mert anyagilag a következőképp álltam: 78 ezret kerestem a munkahelyen gondozók csoportvezetőjeként (nem nagyzás: ágazatvezető volt a papiron irva) 8 ált. létemre egy bentlakókat is foglalkoztató rehabilitációs intézetben és 27 ezer volt a nyugdijjellegű ellátás (szociális, később rehabilitációs járadék) melyet a tizendioptriás szememre itéltek meg így tellett internet kábeltévével és jutott 3500 ft mobil előfizetésre is, 2 együtt 10-et alig haladta meg... és jött 2012: májusban behivtak "önkéntes" vizsgálatra (annyira volt önkéntes mint a börtönviselés.. ) ott aztán közölték: új rendelet, szem nem játszik, makkegészséges vagyok.. még rá is kérdeztem pilóta legyek vagy mozdonyvezető? így ezt a 27-et 1 csapásra elvették. de még ekkor se aggódtam.. aug-ban mindenkit levettek 6 órára és megvonták a pótlékot így 60 ezerre csökkent a bér amit egykedvüen vettem tudommásul gondoltam meghuzom magam és kijövök eladogattam az értékeim ami a házimozit, vezetéket,stb, lejjebb vettem a mobilt és a netet is igy lett kb 8 öszesen de megvoltam és jött 2013 január: közölték: mindenki 4 órás és létminimum!! Na ez az a 32.. kerestem én munkát, néha fizu után elnézek ide-oda de a válasz ha meglátnak: sajnálják de nem lehet mert mi lesz ha baj lesz ők ezt nem vállalják be ( mellesleg munkavédelmi vizsgám is volt, sőt csömörön a központban talán meg is van valahol..de ebben nem reémnykedek a 3 szori átszervezés miatt sem) így jelenleg nincs élő mobilszámom sem..[ Szerkesztve ]
-
kene84
aktív tag
Ha Sanci mégis úgy döntene, hogy elfogadja a felajánlott segítséget akkor én is beszállnék.
Privátban is rengeteget segített és 1 alkalommal még el is jött hozzám a házimozit állítgatni.
Ez a legkevesebb. -
tomic
addikt
Külföldről is van egy támogatód! Ne gatyázz!
-
axwel18
senior tag
Ismét egy kérdést szeretnék feltenni tudom hogy nem itt kellene mert a stereo erősítőknek van külön topik de itt elég sok jó tanácsot kaptam már. Egy Denon PMA425R stereo erősítőt szerintetek érdemes megvenni ? Elsősorban rock zenére kellene.
-
Dorian
félisten
Természetesen én is beszállok.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
gorbep
senior tag
válasz Patice #43981 üzenetére
Írtam PÜ-t Sancinak, ha megoldható a link egy működő nethez, akkor jövő héten elküldöm neki futárral, de ha a felszereléshez segítség kell, valaki közeli fórumtárs felajánlhatná a segítségét.... " és akkor Hálót adtunk, nem Halat"... és azt is csak "kölcsön"
Ha nem megoldható természetesen én is beszállok 1 havi nettel.....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
-
z123456789
addikt
Ez elég szomorú sztori (Sanci).
Bár még egy darab sincs meg a házimozi szettemböl (majd lesz ), attól még rendszeres olvasója vagyok a topicnak.Ès én is kaptam már nem egyszer önzetlen válszt a kérdéseimre Sancitól is.
Kár lenne elveszteni a kapcsolatot.
Ha van bankszámlaszám én is tudok felajnánlani kisegítésként egy kisebb összeget.Fel a fejjel!
-
nebulo5
senior tag
Ha valaki, hát Sanci megérdemli a segítséget!
Csak most olvastam bele a fórumba, tegnap dél óta... Jó érzéssel tölt el ez a kibontakozó "összefogás"! Sanci! Kell az a számlaszám nekem is p.ü.-ben! (jobb ha elküldöd, mintsem "elkezdjem a fenyegetőzést" )Üdv: nebulo
-
xtremetuning
addikt
válasz #09634560 #43969 üzenetére
Sancika ne hisztizz, mert megcsaplak, mint az áram.
Örülj, hogy egy ilyen csapat van körülötted. Dobd a bankszla számod privátban mindenkinek, aki kérte....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
z123456789
addikt
válasz xtremetuning #43988 üzenetére
Jaja!Na gyerünk!
Most beszéltem barátnömmel, van egy elég minimál megoldás telenornál 3 hónap ingyen mobilnetre.Nem sok, de nem leszel elzárva a kiber-külvilágtól ha más megoldás nincs.Ha gondolod, lekérem a részleteket, aztán elküldöm mit kell tenned.
Semmi mókolás nincs benne nyugi -
nagyúr
Ez megér 80 pénzt? Denon Dcd-710ae, fekete új. 65ért van 1500ae csak ezüst színben... ami nagy kár.
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Ed Parker
nagyúr
Tök jó olvasni hogy mennyien segítenek
-
jones965
Modder
Én ritkán járok erre, és Sanci38-at sem ismerem, de az itt töltött munkásságát igen, így én is csatlakozom a támogatók táborához.
-
Dorian
félisten
Sanci,
Fogd fel úgy, hogy rengeteg mindenkinek segítettél, hogy ne hülyeséget, rosszat vásároljon sok pénzért, ez meg most vissza jár.Azt gondolom nem a PH elérés itt a legfontosabb, hanem net nélkül munkát keresni biztos sokkal nehezebb dolog. Nekem is épp megszűnt a munkám, tudom nem túl felemelő érzés a létbiztonság elveszítése. (Szerencsére már több konkrét ajánlatom van)
[ Módosította: Tamoo ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
mp54
senior tag
Sanci helyzetéről:
Nagyon örülök, hogy ez a dolog kikerült a fórumra! Én magam ezt nem mertem megtenni. Először áprilisban érdeklődtem privátban Sancinál a helyzetéről. Tegnap privátban visszautasította, hogy a következő havit kifizessem...
Szerintem most a legfontosabb teendőnk a folyamatos nyomás gyakorlás, hogy elfogadja a segítséget.
Utána a tőle kapott infó alapján eldönteni a segítség módját: ha most vezetékes net van, az lenne a legegyszerűbb, ha azt életbe tudná tartani. Nem tudjuk van-e elő bankszámlája, ha nincs, ki lehetne fizetni direktben a szolgáltatónak pld egy évet előre...De ez csak egy ötlet, látom másoknak van másmilyen is, szerencsére.Sancinak:
Légyszíves, ne nehezítsd meg a dolgunkat: sokat segítettél, most majd neked fognak! Nagyon igaza van Doriannak: a net elsősorban nem a PH-hoz kell, hanem az élethez, pld. munkát keresni!!!
Ami most veled történik, abból ne csinálj magadnak gondot, mert van bőven még más bajod is... -
xtremetuning
addikt
Sanci bácsi, tudom milyen 'nem elfogadni' valamit büszkeségből.
Anno volt, hogy nem ettem 3 napig, és amikor az osztálytársaim, látván már hogy rosszul vagyok, az orrom alá toltak egy kakaós tekercset, hogy megeszem vagy kib@sznak az ablakon.
Nem ettem meg. Utólag visszagondolva feleslegesen játszottam a büszke idiótát. Ma már elfogadnám és nem esne csorba a büszkeségemen. Tedd ezt Te is. Különben sosem hallgathatod meg a cuccomat...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
TCr
veterán
Szeretnék én is segíteni.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
robim
tag
Én is szívesen segítek, ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
JohannZimu
senior tag
Én is csatlakozom, segíteni szeretnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest