Új hozzászólás Aktív témák

  • Pazolini

    senior tag

    válasz Csabroncka #134664 üzenetére

    Történt egyszer, amikor a Mester épp Hungáriában tartózkodott, mely szép virányosairól és nagyszerű hangamezőiről volt híres, hogy éppen egy gazda virányosa mellé érve a Mester nagy tuc-tuc, locs-pocs hangokra lett figyelmes. Meg is szólította emez gazdát mondván, vajon miben is mesterkedik éppen, mire az eképpen felelt: - Itatom a növényeimet, leszűkítvén a víz útját nagy élményben részesítem őket.
    A Mester csak ennyit mondott: -Jó, jó. De mi lenne, ha inkább az üzemi nyomást növelve előfizetnél a Tidalra, s annakokáért engedhetnél a víz szabad folyásának. Vajon ahhoz mit szólnának a te hangáid? – és a Mester nem is várván be a választ, folytatta sétáját.

    Másnap délután ugyanerre sétálva csodálatos hangicsálás simogatta meg a Mester tapasztalt füleit, a hangák örömmámorban úsztak, a gazda pedig csak úgy dagadt a büszkeségtől. Amikor a gazda beszélni kezdett, maga is meglepődve tapasztalta, hogy a nagy vízmennyiség keltette hangok szabad folyást engednek a beszédnek, s nem is kell megerőltetnie magát: - Mester, a hangáim újraéledtek! Mire a Mester lehúnyva szemeit élvezettel figyelte a hangamező részletgazdag, ujjongó helyeslését, s kisvártatva csak ennyit mondott: - a te hited volt az, gazda, ami íme megtartott téged is és a hangáidat is.

    :))

Új hozzászólás Aktív témák