Új hozzászólás Aktív témák

  • kenand

    veterán

    Mielőtt vásároltam,sokat kérdezősködtem, válaszokat mérsékelten kaptam, belevágtam magam, de nem bántam meg, pedig meghallgatásra sem volt lehetőségem.

    Kezdő szettre vágytam (potosabban erre volt lehetőség) Amit vettem csak kisit drágább, mint egy alap szett. (használtan esetleg lett volna jobb kategóriás, de HDMI elosztósat nem nagyon láttam használtan)
    Ezt választottam:
    Onkyo HT-R548 + SKF-4700 + SKS-4700 5.0 csatornás komplett házimozi rendszer

    Mivel a csomagban nem volt sub, ezért a hardveraprón vettem egy használt (de még garanciás) Onkyo SKW-208 aktív mélysugárzót

    Elégedett vagyok a hangjával, 20m2-es szobát rendesen beteríti. Természetesen van jobb (drágábbért)

    Mivel 2 XBOX-ot egy Blu-Ray és egy WD Live media lejátszót is hozzákötök az erősítőhöz, nagyon hasznos az Onkyo 4 HDMI bemenete. TV-felé így csak 1 HDMI kábelt kell vinnnem. (egyébként azt bevéstem a falba, Kínából vettem HDMI fali aljzatot)
    Így nincs kábel rengeteg, nagyon esztétikus.

    Nagyon hasznos tulajdonsága az erősítőnek, hogy USB portján keresztül hozzá köthetek iPhone/iPod-ot. Nem kell külön dokkoló plusz pénzért. A kapcsolat sokkal több, mintha csak analóg hang bemeneten kötném rá. Kilistázza az iPhonon található számokat, albumokat stb,és a távirányítóval tudom a lejátszást irányítani. (használt, 25 000Ft vett iPhonunk tökéletes társa)

    Fali csatlakozóról tudok fotót eltenni, ha valakit érdekel

Új hozzászólás Aktív témák