Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Yamaha RX-V361-em van (Jamos S406HCS szettel )es ennek keresek utodot, az ujabb formatumok miatt. (DTS-HD Dolby Atmos). Eredetileg 2-3 honap mulva akartam venni egy ujabb Yamaha erositot a 3-as szeriabol, de ma megakadt a szemem egy Onkyon: TX-SR444.
Ma 255 euroert el lehet hozni. Megeri az arat?koszi
-
footy
addikt
Megvettem az Onkyo TX-SR444-et, a hangja kicsit laposabb a Yamahamhoz kepest, de ez nem lenne tragedia. Viszont hianyzik a "Night mode" ami leveszi a melyet es a dinamikat egy gombnyomassal igy nem zavaro az ejszakai fimlnezes. Mar azon gondolkoztam hogy visszakuldom az Onkyot es berendelek egy ujabb Yamahat, viszont az ujabb Yamahakban sincs mar benne a "Night mode". Valami Adaptive DRC van benne, ami hasonlo, viszont nem lehet elerni egy gombnyomassal
Nincs egyaltalan olyan belepo kategorias erosito(400 euroig) ahol meglenne ez a funkcio?koszi
-
footy
addikt
Nekem ez a taviranyito volt hozza, igy nem kellett a menube belepenem a funkcio bekapcsolasahoz.
Jobb oldalon alulrol a 4. gomb.(#17496) ELACielvtárs
Atporgettem a v481 manualjat de csak az A.DRC-t talaltam a "night" szora keresve.Kozben talaltam egy Sony DH770 erositot, ami elvileg tudja a funkciot, de a Sony hazimozi erositoktol valahogy idegenkedem. Ajanlottak egyaltalan?
(#17499) ELACielvtárs
Az Onkyon megtalaltam ezt a funkciot, de csak Dolbynal mukodik, DTS-nel nem. A Yamahahoz kepest, pedig rettenetesen kis kulonbseg van a funkcio "hatasat" tekintve.
Fulre nekem
- Az Onkyonal (TX-SR440)csak levagja a mely aljat (100-150hz)
- Yamaha RX-V361 pedig leveszi a dinamikat, a kozeptartomanyon erosit es 3-400hz-tol vag[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz Lacielvtárs #17502 üzenetére
nekem régóta van onkyo vasaim, de azok a dts hangsavval nem tudták, emlekeim szerint
Ez irtam en is
A yamaha pedig tudta/tudja.(#17503) MCGaiwer
A csalad miatt kompromisszumokat kell kotni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs