Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Egy Pana 55CS630-hoz szeretnek venni egy jo minosegu hazimozit (5.1). Ami fontos lenne a jo hangminoseg es hogy 2 vagy 4 tornyos legyen (mar ha igy nevezik). Panasonic SC-BTT465 es Samsung HT-J4550 modelleket neztem ki, de nem tudom erdemes-e ezekbe penzt fektetni. Ha erdemes akkor akar 200k-ig is fel tudnek menni. Koszi elore is.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz Osynho #11596 üzenetére
Ereztem, hogy a jo minosegbe bele fog kotni valaki Gondoltam, hogy ennyi penzert sokat varok el, de nem is akarom megtalalni a legjobbat, csak egy olyat ami nagyjabol hozna az elvartakat. Ujonnan nincs semmi ajanlott? Sony BDVN9200WB-t is nezegettem, bar van aki dicseri es van aki nem annyira.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz Gabesz87 #11600 üzenetére
Igen? Kivancsian varom Ennyire hulyeseg ilyet vasarolni, vagy a helytelen megnevezes miatt? En sem lehet szaki minden teren Ha jol olvastam a topic neveben szerepel, hogy belepo szint
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz Gabesz87 #11602 üzenetére
Igy mar vilagos. Nem akartam lyukakat furni, hogy falra szereljem oket, ez az egyetlen ok amiert ilyen magasabb hangszorokra gondoltam. Akkor fene tudja, majd meg korbe nezek itt-ott.
-
Snoop27
őstag
válasz johnywalker #11604 üzenetére
Alltalaban igen, de itt nem igazan lettem okosabb, mivel konkret ajanlott tipusok nincsenek megadva, s hiaba olvasom el, hogy hova kell szereljem oket es milyen arban kell keresnem ha nem tudom milyen tipusok kozt szemezgessek.
Nem olvastam el figyelmesen, vannak megadva gyartok es ajanlott tipusok, bocs[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
Ertem. Es van olyan padlon allo tipus amit ajanlani tudsz? Vagy csak a kisebb meretu dobozok az ajanlottak? Nem igazan "bajlodnek" az erosito, lejatszo, handobozok kulon megvasarlasaval, emiatt gondoltam, hogy egyben vennem meg oket, vagy ez nagy hulyeseg lenne?
-
Snoop27
őstag
válasz junkpod #11616 üzenetére
Dehogy, egyaltalan nem erzem piszkalasnak, sztem vissza fogtak magukat amit koszonok. Igazuk van, teljes mertekben, kellett egy ilyen "pofon" hogy belassam rossz iranyba indultam el, de pont jokor jott De hisz emiatt is fordultam hozzatok, hogy tanacsokat adjatok, amiket meg is kaptam.
Korul nezek a neten ha talalok jo arban a fentebb emlitett modellekbol, esetleg ha tudnatok meg 200k korul ajanlottabb szettet azt megkoszonnem.LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz zsolesz7503 #11619 üzenetére
Nagyon koszi a segitseget, zsoika es Gabesz87 forumtarsnak egyarant
Eddig amiket talaltam :
Harman/Kardon HKTS 5 + AVR 161
Yamaha NS-P51 5.1 és Yamaha HTR 2067
Harman Kardon HKTS 5 + Denon AVR-X520BT
Yamaha RX-V481 + Yamaha NS-P51 (bar ez ugy latom csak 3 hangszorobol all)
Esetleg Harman Kardon AVR 151S + Polk Audio T50 (viszont ez 5.0)
Harman Kardon AVR 161S + Taga Harmony TAV606SE
A cel egy 5.1-es rendszer lenne.Most mar ugy erzem sikerult megternem s jo iranyba indultam el
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
ONKYO HT-S3500-rol mi a velemenyetek? 100e korul lenne alig hasznaltan.
-
Snoop27
őstag
Bocs amiert ujra megkerdem, de ONKYO HT-S3500-zal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Meger 100e ft-ot alig hasznaltan?
-
Snoop27
őstag
válasz #09634560 #11657 üzenetére
Ja ertem, koszi De nem is az ar erdekelt volna igazan, hanem hogy van-e barkinek tapasztalata ezzel a szettel kapcsolatban. Na de ugy erzem inkabb HK 161S+HKTS 9 lesz a befuto.
-
Snoop27
őstag
válasz junior11 #11726 üzenetére
Szia. En is Pana plazmahoz szeretnek venni egy hazimozit, s eddig epp az altalad emlitett model tunik a befutonak, jokat olvastam rola, s azt hiszem emellett fogok donteni. De a szakik tuti fognak neked meg ajanlani ezt-azt (H/K esetleg, amit szoktak dicserni)
-
Snoop27
őstag
válasz junior11 #11744 üzenetére
Sajnos nekem sincs lehetosegem meghallgatni, mas tapasztalataira hagyatkozom, es nehany yt videora, ami tudom nem jo megoldas, de ez van. Szamomra mar ez is draga kategoria, efole mar tuti nem mennek arban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1 humoros
- Stellar Blade
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik