Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz H.Ezredes #81346 üzenetére
Szia! Én úgy tudom fejhallgató csatlakozás szokott lenni minden TV-n arról használhatnád. Csak ott az lesz a gond, hogy ha a TV hangszóróján akarod hallgatni akkor is oda kell menni és kihúzni, vagy ha menüben engedi akkor azt átállítani LINE OUT-ra. Nálam így ment sokáig. Ha nem garis a TV akkor megcsinálhatod, vagy ismerőssel megcsináltathatod azt, hogy berakatsz a hátlapra a gyári hangszóró kivezetéshez egy-egy 3,5mm monó kapcsolós jack foglalatot és oda kötöd egyből a hangszórókat. Nem lesz házimozi de a TV(bármilyen is!) saját hangját biztosan űbereli. Még egy ilyennél is meglepően nagy a hang javulás mint ami nálam az étkezőben van.
A HDMI, RCA, kimenet nem szabályozható. Ha nincs távkapcsoló az erősítőhöz akkor marad fitnessHa minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
zeee
senior tag
válasz H.Ezredes #81350 üzenetére
Hát... én csak azt láttam, hogy, abban amit linkeltem, az előbb, ott van két értékelés, s az egyikben valaki pont azt írja hogy:
"XY
2023.09.05 13:58
Nagyon jó! Ilyet kerestem évek óta. Végre HDMI ARC-on keresztül tudom vezérelni a TV-n az erősítő hangerejét (legalábbis RCA és jack kimeneten."(Vagy itt most valami szarkazmusról van szó?!)
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest