Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Dorian #50337 üzenetére
Volt nálam T-12, tetszett, írtam róla, az áráért kiváló, a hangnyomását 22 négyzetméteres nappalimban nem keveselltem.
Viszont hangminőségben többre vágyom, még a mostani SB-2000 Pro hangjánál is többre. Sajnos 400000 forintnál kezdődnek azok, amiktől szélesedik a mosoly az arcomon.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Real_Necro
veterán
válasz Dorian #50337 üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy a beméréssel ugye tökéletesíthetjük a rendszert, ugyanakkor a hallás emberenként lehet eltérő, mint a zenei ízlés is.
Tehát mi van akkor, ha papíron műszerrel valami tökéletes, de az ember számára kellemesebb, ami ettől eltér?
Hibáztatjuk az embert, vagy elfogadjuk, hogy szubjektívan is lehet valami jó?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Warhammer 40.000
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning