Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz EgySrac #45759 üzenetére
Én nem vagyok nagy mágus, csak most kezdem megérteni mekkora szerepe van annak, hogy mikből épül fel a rendszer. Pl az erősítő gyártók között is megvan, hogy melyik milyen irányba megy, mozizás, zenehallgatás, nagyobb mélyek, vagy épp szélesebb tér, de ezt itt mások jobban meg tudják mondani. A Jamo nem kérdés, hogy ebben az árban megéri, de ezt is meg kéne hallgatnod előtte, hogy mennyire tetszik a hangzásvilága, az erősítő szintén ilyen kérdés. A sub pedig függ a helységtől is, bár úgy gondolom ebben a szettben talán az a leggyengébb pont.
Én vakom vettem a Jamot, mert olyan nevetséges áron hirdette valaki kibontatlanul, hogy ennyiért egy bögre szettet sem kaptam volna. Viszont nem bántam meg, bár játszottam már a csere gondolatával, de előtte megnézem mi a max amit ki tudok belőle hozni kábelezéssel, illetve a helység akusztikai javításával. A kábelezésnél tervezem a hangdobozok szétszerelését és belső kábeleinek cseréjét is, mert láttam szétszerelve és kétség kívül a belső kábelezés elég vicces, szerintem ezzel is feljebb emelhető a hangminősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest