Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Stylewars_kp #85090 üzenetére

    A jelenlegi lakáshoz 2 évig nézegettük a hirdetéseket. Építkezésre pedig nem adom a fejem. :D
    Ha az utcafront az én felelősségem és költségem, akkor két irányba tudom elvinni a dolgot: örömöm teljen a látványában és ehhez valamennyire védem, illetve a gondozást is egyszerűsítem, vagy szisztematikusan elpusztítok mindent, amivel gondom lenne később. Például behintem sóval, vagy ások egy vízelvezető árkot, mert a földből kiálló dolgokkal ellentétben az árok nem tilos. :U

    DiszNóÓl: ismerek olyat, aki nap mint nap itt közlekedik. Város, nem falu, szóval leginkább személyforgalom, de két autó egymás mellett nem fér el, megállni tilos, egyik irányból jövőnek elsőbbsége van, meredek is, a kanyar és a növényzet, fal miatt nem is belátható.
    Itt persze nem probléma a félrehúzódásra alkalmas érköves részen felejtett kuka, egyik oldalt támfal, másik oldalt téglakerítés, ahol van egy kis hely, ott villanyoszlop.
    De egy kertvárosi részen sík placcon megy a hiszti, hogy hujuj, egymaga nem tud 50-nel végigmenni az utcán a szabályosan parkoló autóktól.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák