Új hozzászólás Aktív témák

  • Grózi

    Topikgazda

    válasz Williams #22017 üzenetére

    Gondolom akkor vga bordára akarod tenni,oda azért kell a teljesítmény is-ezeket ajánlom:Lepa Bo.Quiet.Akasa Apache,Alpenfoehn Wing Boost 2.
    (#22019) cyberkindIgen,pontosan-ahogy az Összefoglalóban is szerepel.
    (#22018) bifidus57Nos kedves fórumozó,mivel Németországban dolgozom és sűrűn ingázom haza-bizony néha előfordul,hogy 1,2 napra válaszolok,például most is,amikor tegnap utaztam ki 2db törött bordával...A hozzászólásod stílusa bosszantott fel,tudod az a bizonyos dolog ami maga az ember...Lehet,hogy te feleslegesnek érzed,de ez az Ő döntése és ha neki így tetszik-szuverén joga.Építettem én már 1 millió feletti gépet is és orvos is látott.Hogy régen mi volt elég,az teljesen más tészta-rohamosan fejlődik a technika és az igények is.
    Amióta kint dolgozom és megnövekedett a topic forgalma(már mindenre itt ajánlunk ventit),néha nehezen bírom,sőt elgondolkodom hogy egyszerűen szükségem van-e erre.Dqdb válaszolt neked a kérdésedre.
    És bocsánat,de a hozzászólásaid alapján nagyon nem erőltetném a helyedben a szakmai tanácsokat kioktató hangsúlyban-lásd vezérlés.És itt szerintem fejezzük is be.

    Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív

Új hozzászólás Aktív témák