Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok!

    Cooler Master N300 típusú házba keresnék az alap előlapi és hátlapi hűtő mellé ventilátort, viszont teljesen laikus vagyok a témában, hogy mit is lenne érdemes.

    Az ötletem az lenne,hogy az előlapi 120 mm-es mellé tennék még egyet, ami befele fújja a levegőt a táp (alsó tápos) és a videókártya felé, egy 140 mm-es ventit a bal oldallapra, ami a videókártyára fújja a levegőt, illetve a ház tetejébe 2 db 120 mm-es ventit ami kifele szívja a levegőt.

    A kérdésem az lenne,hogy érdemes-e egyáltalán ennyi ventilátort betenni a házba, jelent-e annyi hőmérséklet-csökkenést, hogy megérje. A nyári melegre készülnék vele, alsó hangon 28-32 fok tud lenni a tetőtéri helységben ahol használom, és nem szeretném a nyári hónapokban azért mellőzni a gép használatát, mert túlmelegszik.

    Továbbá milyen ventiket érdemes választani? Alapvetően nem szeretném őket max fordulaton pörgetni, viszont jó lenne, ha lenne benne tartalék, ha esetleg igazán meleg van a szobában tudjon elég levegőt biztosítani a hűtéshez.

    Ventilátor szabályozó modulban érdemes ennyi venti mellé gondolkodni? Asrock B85M Pro4 alaplap van a házban. Kezel ez a lap ennyi ventit egyáltalán?

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák