Új hozzászólás Aktív témák

  • Lokii

    aktív tag

    1.
    1 db de lehet több is, kinti(garázs figyelése másodikról/harmadikról, esetleg később 2-3 de 1 bőven elég a terület adottságai miatt)
    2. Ezen a helyszínen nem, máshol igen(tanyán, ott nyílván azért kell minimum 2, inkább 3-4 kamera esetleg 5 kamera)
    3.
    SD kártya később rögzítő talán , WD purple vagy Seagate Skyhawk vagy WD Purplet , Toshiba surveillancet fogom tesztelni de mint felhasználó (adatarolas redundanciaval, 2x6 TB méretben gondolkodok)

    4. 30 méterre garázs

    5. Mindegy de csak az lenne a lényeg hogy rá nézzek hogy milyen gyakorisággal próbálják a garázst feltörni és
    milyen napokon, napszakokban

    6. Igen

    7. Huh egy közép kategóriás :F ? HDD, SSDknek tudom az árát (szóval minél több véleményt wifis illetve vezetékes rendszerekről, úgymond nem válogatok, meg ugye itt a scope, feltörési próbálkozás, és sűrűsége s napszaka(I) a lényeg, nem a pontos személy leírás/azonosság)
    8. Wifis és vezetékes is , ha Wifis lenne netán később vezetékes (tisztában vagyok hogy a wifissel meg a napelemmel gond lesz, csak ez egy gyors megoldás lenne :K )
    9. Vezetékes /napelemes/akksis , a személy mi voltát nem is lényeges annyira hanem a próbálkozás/fura tevékenységek gyakoriságát , scopeolast
    480p-től, 720p és 1080 p is jó(mondjuk ilyen távolság terén gondolom 1080-1440 ajánlott inkább de kisebb se gond mert ugye kell valami megoldás), FPS terén igény nincs egyelőre
    A 80.000res 4dbos Ankke szett Pl NVRrel nagyon tetszett, de szintén ideiglenesen SD kártyára menne :)

    [ Szerkesztve ]

    Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926

Új hozzászólás Aktív témák