Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibi1218

    csendes tag

    A tapasztalatok a következők: Ár érték arányban szerintem jó vétel a kamera biztos vannak jobbak szebbek tartósabbak de nekem a célra megfelel, jó vételnek gondolom, bocsi hogy így elmaradtam az írogatásokkal de eléggé összejönnek a dolgok mostanában! A kamera maga, áramra és hálózatra dugva, jól boldogul. részletesen beállítani számítógépen keresztül lehet (NVR-n nem lehet mindent de ezt majd később). alapból 192.168.1.10 es címet kér. érdemes átállítani az alapról pl .110 re mert most hogy megjött az NVR annak is 1.10 volt a címe. gondolom kicsit veszekednének, és a további kamerák bővítésekor is gond lenne. A beállítása alap szinten nem bonyolult. Tud magyarul is a kezelő szoftver és az NVR is de csak fordítós szinten szóval van ami nem éppen azt jelenti mint ami oda van írva, szóval ajánlott az angolt felületet átnézni először.
    Először számítógépen néztem a kamera képét, de ott nappal néha be be akadt 2-3 mp re a kép (AMD 4 mag), másik gépen nézve (intel 2 mag laptop) csak 1, nagyon max 2 mp re akadt be a kép. nem a kamera hibája nem tudja megfelelő prioritással dekódolni valószínűleg nem is a64 bites a program amit mellékeltek. Éjszaka mikor kisebb az adatfolyam mérete az intel 98% ban jól boldogult vele. NVR en egyáltalán nem akad a kép max ha a hálózatot nagyon leterheltem másolásokkal stb. de közel sem annyira mint gépen. 25 fps elég folyamatos képet ad főleg nappal, lehet képkockázni a visszajátszásokat.
    Telefonon szinte sosem akadt (galaxy s5, kb pont ugyan az mint az NVR nél (teljesen jó)).
    A kamera dupla adatfolyamot tud ami hasznos ha pl mobil nettel néznénk rá az otthoni kamerára. fő adatfolyam pl 720p 25 fps jó minőség, az extra atfolyamot meg beállítjuk csak 10 fps re és valami roszabb minőségre máris fele annyi net kell hozzá és a lényeg látszik, különben egy gombnyomással lehet váltani telón is a hd/sd stream között. Ha itthon vagy érdemes local címen csatlakozni a kamerára nem terheled vele a neted, kívülről pedig Ip vagy domain cím alapján, a megfelelő fiókok létrehozása után, port nyitás után stb minden gond nélkül elsőre fel tudtam lépni.

    NVR ről pár szót. HDMI és VGA is található rajta, teljes mértékben jó képet ad, egyszerre mindkét kimenet használható. HDD-m még nincs benne a visszajátszás funkciót nem tudtam tesztelni illetve a felvételt sem. Alapból 720 p kimenettel indult így a régi 15 colos monitoromon nem bírtam elkezdeni a beállítást kellett a HDMI. ip kamerát egyből megtalálta felhasználónév jelszó után fel is csatlakozott rá egyből volt kép és minden ami kell. beállítani az ip kamerát nem lehet olyan részletesen mint gépről, de igazából azok a funkciók amik nincsenek benne egy átlag felhasználó soha az életben nem fogja /meri átállítgatni.
    ez egy gyors cikk, de tuti jelentkezem még.

    Ja jelenleg az elmúlt egy hétben gépen ment a szoftver az vette fel a következő videót is amit mellékelek. mozgás érzékelésre van beállítva és az úttest már nincs benne. szerintem ez a része is korrektül működik bár NVR el lesz az igazi a néhai kép fagyások miatt. (nem gépre van optimalizálva)

    Video1
    Esti kép(teló kliensel)
    NVR1
    NVR-belso-2dbsata
    32" on a kamera kepe, nem fulhd felbontásban( AZ NVR kimenete)
    4 kamera mod, menukkel
    NVR főmenü

Új hozzászólás Aktív témák