Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz Cassidey #85426 üzenetére
Cinikus voltam, lehet nem jött át. Mindig ez a kifogás, hogy kevés pénzért nem csinálja rendesen ezt vagy azt.
Akkor ennyi erővel az ország 2/3-a felállhatna és hazamehetne...
(Halkan jegyzem meg anno leadtam a CV-m én is pultosnak a Cutlerbe)Ja nesze neked nagy színvonalas Cutler. Szerintem egy edzőtermet a pultosok is ugyan úgy képviselnek mint a teremben fellelhető géppark vagy az edzők. Nem mellesleg ezek a Hoist csili vili ami gépek sem a legjobbak. Nálunk a hermina gildában a hoist scott pad fél év után kikopott a párnázott része, egy egy két sima padon is cserélni kellett a borítást.
Idehaza amúgy is az ekkora volumenű termek mint a C.Gold óriási pénzmosodák csak..
Mindenki mondja, mennyi jó gép van lent stb. Miért kell mindenre és mindig gépet használni. Ott vannak a szabad súlyos gyakorlatok. Ja, hogy az old-scool. Nem trendi értem.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Apollyon
Korrektor
válasz Cassidey #85426 üzenetére
Tényleg van olyan hogy odavágják a kulcsot? Szerintem azért ilyen parasztok az eladók meg a barátaik (már akik) mert hagyják nekik. Be kell szólni hogy állítsál magadon gyökér.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest