Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz nitro16 #106839 üzenetére
readonly működök ebben a topikban, de ezt nem bírom megállni:
Na és ehhez mit szóltok? Igazából az első két oldal alatt azt hittem, hogy mazsolaszerűvé aszalódik az agyam, de a 3. oldal ( ami kapcsolódik az én, meg ezen topik életmódjához) új löketet adott és végigolvastam...újból bebizonyosodott, amit mindig éreztem: a legtöbb vegannal nincs minden rendben. megnéznék egy előtte-utána képet a szerzőről.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Shingen
addikt
Hölgy olvasóim figyelmébe ajánlom a tényt, hogy a testépítőknek a sok szteroidtól, meg a poroktól összezsugorodik a péniszük. Később pedig impotensek is lesznek. Ezért nagyon sok testépítőnél megfigyelhető, hogy homoszexuálisokká válnak, ugyanis a szexben egy idő után csak passzív befogadó szerepre képesek. Ezért látunk a melegfelvonulásokon annyi kigyúrt csávót.
Tiszta vicc ez az egész.
風林火山
-
Ijk
nagyúr
Áhh ez valami trollkodás, ennyire hülye ember nem lehet a világon.
Itt estem le a székről:
"Utánanéztem, hogy milyen összetevőkből állnak ezek a készítmények. Nagyrészt aminosavakból állnak, meg glutamin is van bennük, mint ahogy a képeken is látszik. Nem akarom ismételni magam, de a savakról tudjuk, hogy károsak, fogyasztásuk után lúgosító kúrán kell részt vennünk. Másrészt az aminosavakban, meg a glutaminban megtalálható az amin nevezetű vegyület, ami tudjuk hol található még meg? Hát az amfetamin-származékokban, mint az amfetaminban, és a metamfetaminban!"[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Társasjáték topic
- iPhone topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest