Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz kiszi07 #31300 üzenetére
Ford econoline 4.9 sor6 180le és 3,5m hosszú raktér dobozos.
Komolyra fordítva valami kombi pl ford mondeo, vagy toyota avensis, attól függ mennyit mész, nekem mind2 típusból dizel van.
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Dryman
őstag
ezek a virgonc kereskedők intéznek hitelt is ott helyben, de nagyon észnél kell lenni mert könnyen táncba visznek, aminek szopás is lehet a vége....
mostanság egy 3 éves skoda octavia kombival szemezgetek...még nem eladó, csak majd akkor ha megjön az utóda...sóginak nem kell, alatta volt futkozós céges autó...sok méterrel, de csak ő vezette...skodálatos szakszervizzel végig....szóval van ilyen érv is. A jelenlegi kia ceed kombiban meg kinyujtott lábbal lehet aludni normál ágyszerü modon, ha összehajtod a hátsó üléseket![ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Nezegettem en is azt is, de jobban tetszik a b6-os, de annak minden szar baja van mar... Kint vennem nalunk, itt azert olcsobb kb minden tipus. Sok tenyezo van, de a legfobb, hogy beferjen a 29"-es montim és a sí cucc. Legyen azert helyem is, mert 193 centi vagyok. Foleg mikor hazamegyek vele. Audi A4 2006-7-et is neztem. Szivem szerint XC90-et vennek.
Golya, nezegettem azt is, a Toyota eleg jo anyaggal dolgozik es Japan.[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
golya32
senior tag
válasz kiszi07 #31304 üzenetére
Avensist ajánlom 2004-töl kasznis változatot, szerintem szép, tudom hogy a totalcar lehuzta a 2,2-es motort, lehet az enyém a kivétel, de 10 évesen 400e km-el, még semmi gond nincs vele.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Coyot
őstag
válasz kiszi07 #31304 üzenetére
Dobj az árhoz még 1 millát, meg legyen a zsebedben még 1 milla miután megvetted. Akkor lehet álmodozni szvsz ilyen 2007es A4ekről. Anno amugy nekem is A4 vs Passat volt, de a Passat belül nagyobb így az lett a vége. Bringa simán befér a kombiba, de mindkét ülést le kell majd hajtani mert a 29" es kerék már lehet nem fér be simán - bár a 27,5 es nekem elfért simán.
Má' nem
-
kiszi07
senior tag
Ausztriaban es Nemetorszagban mar siman dobaljak oket 5-6e euroert. Nyilvan kinti rendszam kell, itt elek. (nekem nem villogasra kell a kocsi, mint sok fiatalnak) Sot ezek az autok mar szarnak szamitanak itt. Magyarok-Romanok viszik oket haza eladni. Meg az osszes Passatot is...
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Jazzos
őstag
válasz tserrof77 #31307 üzenetére
Hát arról nincs mit mesélni, megy. Ahhoz nem kell pénz a zsebbe mellé, de csak ha benzines!
10 év alatt lassan kiesz a vagyonomból amúgy, egyszer cserélni kellett a csomagtér ajtó teleszkópokat vagy 5000-ért, meg egyszer az önindítót is javíttatni kellett, na az volt vagy 20-25k.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Jazzos #31312 üzenetére
Én idén rálocsoltam a benzines Focusra ~200k-t (kuplungszett + hidraulika, első-hátsó fékek, önindító, generátor), de mivel 600k-ért vettem ~3 éve, így nem panaszkodom. Még a vaddisznós lökőst kéne cserélni, meg egy alvázvédelem is időszerű lenne lassan...
Wherever you go - go with all your heart.
-
Coyot
őstag
válasz Dorien #31313 üzenetére
Ez mind kopóalaktrész, ha autót használsz akkor ezeket bizonyos időnként cserélni kell - nincs ebben semmi extra szerintem. Ha sokat mész több ilyen van.
Ahogy jazzinger totojáján is volt fék és olajcsere minden bizonnyal a szervíz által előírt időközönként, csak az emberek ezeket ritkán minősítik hibának, pont mint a hűtőfolyadékot is mondjuk 2 évente, a váltóolajat 10 évente, szűrőket gyertáykat stb...
Ez fura nekem amúgy is ahogy te is írtad, a kuplung meg a fékek is sima kopóalkatrészek semmi több, ha előírt időben cserések - és nem hibából törésből adódóan - akkor ez egy normális folyamat amivel lehet kalkulálni, de mivel sokba kerül mindenki kiemeli hogy ejj mennyit kell rá költeni.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
tserrof77
őstag
válasz Jazzos #31315 üzenetére
Hasonlókat tudnék mesélni a 9 éves Aurisomról. Évente olaj + szűrők, tavaly kapott új vízpumpát meg hosszbordás szíjak. ENNYI.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Coyot
őstag
válasz Dorien #31317 üzenetére
Normális gazdája volt előtte. Nekem a paszulyban is 306k nál volt kuplung meg kéttömegű cserélve, addigra kopott el a kuplungtárcsa - nem bírják ezek rosszul a terhelést, csak a sok visszatekert autóra megy az anyázás hogy de csak 180 ezer van benne aztán mindent is kell cserélni közben meg ott figyel a föld-hold táv az autóban természetesen.
Má' nem
-
kiszi07
senior tag
En Toyota Corolla-n tanultam vezetni, az oktatom is egekbe magasztalta, hogy ilyen jo es megbizhato kocsit, amire ilyen keveset kell rakolteni... hmm
-
golya32
senior tag
Gyomerdő van a telkemen kb 5000m2 bevetettem fűvel, de az eső hiány miatt nem jött ki, megpróbáltam fűnyíró traktorral nem tudom lenyírni, lehajtja a gyomot leszedi a leveleit, de ki nem vágja, már kb 80cm magasak.
Mit vegyek, nagy teljesítményű fűkaszát? Esetleg tudtok valakit aki lenyírja?
-
-
Jazzos
őstag
válasz Füleske #31325 üzenetére
80 cm az még nem veszedelmes, ha tényleg nem nagyobb és nem fás a törzse. Én anno a 2m-es gazt irtottam a telekről (2000 m2), na az már tényleg mókás volt. Műanyag vágólappal dolgoztam, bár lehet a fém jobb lett volna, de 2-3 cseréből megúsztam az egészet. Viszont az 1 heti munka az tuti, én inkább bérelnék rá rabszolgát.
-
golya32
senior tag
szereztem 2 embert akik nyírják saját géppel 800ft/órát kérnek, fele már kész holnap befejezik, jó ez így nekem nem veszek semmilyen gépet.
Oleo-mac kicsi kaszám van eladó, főtengely csapágyas és nem indul, ha érdekel valakit 5e be vihető.
-
martin66
senior tag
Sziasztok, Van valakinek Logitech G402-es egere? Esetleg megtekinthetném, mivel ilyen egér vásárlásán gondolkodom?
-
tserrof77
őstag
válasz Joker88 #31333 üzenetére
...kiragadtad... "azért megdolgoztam" helyesebben megdolgoztam érte... így már jobb? Bár.. így, visszaolvasva se sokkal jobb... Lényeg, hogy nekem van, de nem fizettem érte. A többit meg... áááh... hagyjuk...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
RudyD
tag
Üdv!
acer AS-5745G -be keresek képernyő panelt, ha valakinél maradt volna bontásból írjon rám v jelezze itt!-- RudyD { B-) }
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó HDD lenne WD Green 1TB 7200Rpm 64MB 3.5" HDS 100/100% hibátlan 77 nap üzemidő ára 8k
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
tserrof77
őstag
Igaz, hogy relaitve öreg (1.gen i-s széria) a gép, de szerintem slim kell bele. De le kell pattintani a keretet és kiderül. De lenne rá egy sznikerszem, hogy slim kell bele
-
golya32
senior tag
Érdekel valakit Pebble steel óra bőrszíjas 18e ért? kb 3 hónapos.
Vettem másikat.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Ármester
Hali!
II-es Golfhoz kellene hűtőmaszkra embléma.
Nincs valakinek véletlenül. ill. merre érdemes nézelődni?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
RudyD
tag
Üdv uraim!
Köszönöm a válaszokat! Ebbe biz' slim való LP165WH3 (TL) (A2) .
Egyelőre még használható, de van rajta pár sérülés és folt itt-ott. Jó lett volna kicserélni pár napon belül, de ha nincs normális bontott kéznél akkor kénytelen leszek együtt élni ezzel.
Sajnos folyamatosan melóban vagyok a következő pár nap és utána már mennem kell.-- RudyD { B-) }
-
Dorien
veterán
Sziasztok!
Eladó asztali i5 vagy i7 konfigja lenne valakinek?
(Csak lap + proci + esetleg RAM.)Ajánlatokat priviben plz.!
Köszi!(Pár napja beruháztam 25k-ért egy 250GB Samsung 850 Pro-ra.
A régi lapomban nem megy a SATA AHCI, így SSD TRIM sincs.)[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
bshh
csendes tag
Sziasztok! [Megkímélt filmnéző pc eladó sorba került]
Szoftverek elérhető áron: http://szoftvervasarlas.co.hu
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó lapos lenne:
Toshiba C660D típus
Szép megkímélt állapotban
15.6" HD led kijelző hibátlan
Intel Dualcore P6200 proci 2.16Ghz/3M a lap támogat még első generációs Core I3-I5 procikat is.
2x2GB DDR3 1333Mhz Samsung memória párban
Intel HD grafic VGA
Hitachi 320GB sata 2 HDD HDS:100/100%
DVD-író webcam,Wifi van
Akku max 30 perces
Eredeti Win 7 matrica,termékkulcs van
Telepítve win 7 64bit a kipróbálhatóság végett.
eredeti Toshiba hálózati adapter jár hozzáÁra: 28K
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest