Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
válasz vlcsko82 #19950 üzenetére
Így van
Nem rosz kis kütyü, de szerintem lapost vegyél mert ha el akarnád adni lehet hogy még nehezebben menne el
Én is most vettem egyet hogy ne mindig az asztalimat használjam, ami volt azt eladtam mert netbook volt de most notebook ot vettem sokkal komolyabb is mint ami volt, meg bőven elég amire használom sőt még el is lehetne vele játszogatni[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek ATI HD 5770-re hűtést lehet gyári és univerzális is .
PÜ-vagy Telefon
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
Kis Joe
senior tag
válasz zsigee #19914 üzenetére
Mennyi időt feccöltél bele hogy megtaláld a típust? Én 2 percnél többet nem akartam
Újrafényezteted?
Majd a TT-et szerintem én is beüzemelem, nagyon bejön.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Ukraan #19932 üzenetére
Nem éri meg a kínai. Sokat rendelek eBay-rol de most én is meg fogok venni egy normálisat 2-3k-ért.
Nem éri meg kidobni egy 50-100k értékű készüléket egy szar töltő miatt.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
zsigee
aktív tag
válasz Kis Joe #19953 üzenetére
Kb 10 perc Muszáj volt, mert kellett a kijelző driver, w8-ra. Nem fényeztetem, van fekete festékem, finoman kihúztam, és valószínűleg pici lakkot húzok rá. Alakul.
Azóta viszont nem volt rá időm. Ez több hetes munka lesz...Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Kis Joe
senior tag
válasz zsigee #19955 üzenetére
Akkor jó játszogatást
Nekem majd a kinti thermaltake hdd kerete lesz munka.
Ha az kész lesz akkor eladó lesz az iPod dock-os TT is amit most használokKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
xcel2000
aktív tag
Hali all
nincs valakinek Packard Bell EN Te HC11 es notihoz odd helyére HDD beépitő keret???
KöcceAlku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
memphis221
tag
Üdv az uraknak !
SupremeFX X-Fi audió kártya keresek!
üdv
" memphis22 "
-
padi68
senior tag
válasz padi68 #19941 üzenetére
Samsung S3 79999Ft/Kp 84999Ft/csereár
Sziasztok,
Eladó egy samsung galaxy s3 telefon. /2013.04.08-lett vásárolva/
A telefon GYÁRI FÜGGETLEN; Garancia idő lejárata: 2015. 06. 07
Lehajtható BŐR tokot adok hozzá. Képernyőjén fólia van a vásárlás óta.
Dobozában minden tartozékkal eladó. A képek nem sikerültek a legjobban életbe csodaszép a telefon.
A számla a telefonról nálam marad (könyvelésbe kell)
Győrieknek kedvezmény!
Várom privátban az ajánlatokat.Csere:
kp
Nikon tükörreflexes géphez ez-az
25" nagyobb led monitor
Házimozi....
csere érdekelhet.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
MR_Joe
senior tag
Egy átlag magyar ismerete európáról[ Szerkesztve ]
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
vlcsko82
senior tag
Valakinek modulok kis akcióval
Az a kis sárga folt az micsoda Mr_Joe
[ Szerkesztve ]
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Smile8822
senior tag
Üdv.
Lenne egy g840 es procim ha érdekel valakit.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
xcel2000
aktív tag
Hali!
Erre?
Netán erre?Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
-
-
ezekiel
aktív tag
Sziasztok!
3.5 -es ÚJ originall HDD-k érdekelnek.
250 GB
500 GB
1 TBAkinek van ilyenje privátba írjon árat márkát méretet.
Előre is köszönöm!
Üdv. Győző
-
Kis Joe
senior tag
válasz zsigee #19972 üzenetére
Az alaplap típusa a legkérdésesebb de ennek nem érdemes általában úgy nekiállni hogy van egy konfigom és hogy rámegy-e hanem arra úgy kell építeni. De például a vga is bajos dolog. Azzal pedig nem vagy kisegítve hogy ráeröltetted és utána mindig összeomlik, kernel panic, nincs hang vagy hálózat, stb...
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
1 hetet használt független fekete 16GB iPhone 5 eladó, dobozos
Érd privátbanKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
bundilolo
tag
Fantasztikus délutánt mindenkinek!
Uraim, egy rövid kérdés csak. Nem tudja valaki, hol tudok venni gyári vagy jó minőségű cipőfűzőt lacoste cipőhöz. Neten vagy Győrben van-e?
-
zsigee
aktív tag
válasz bundilolo #19977 üzenetére
Belváros! Tejivóval szemben van egy cipőkellékes-csatos bolt. (Nem a lószerszámos, kicsit beljebb.) A bakancsokba mindig ott vettem a fűzőt. Kiveszed a saját cipődből, bemész, és kérsz olyat, vagy hasonlót. A hosszú fűzők is párszázasok voltak, és egy idényt simán bírtak. Fűzőnél az jó!
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Balinov
titán
válasz zsigee #19979 üzenetére
+1. Ha ott nincs, en az Arany Janos sarkan levo meteraruboltban (ami az Arrabonahoz kozelebbi sarkon van es regen penzvalto is volt az uzletben) vettem tavaly tobbfele cipofuzot
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
atos19881101
senior tag
Ezt is megéltem ... Árkád ConnecTel "mobilbolt" egy simkártya vágás 1000HUF. WTF? Akkor vajon menyi lehet náluk egy szervíz el se tudom képzelni ...
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
ftc
nagyúr
válasz atos19881101 #19981 üzenetére
olcsón megúsztad
Én simkártát cseréltem..ide hűség oda hűség 10eur pápá
-
Kis Joe
senior tag
Nem hogy magadnak kivágtad volna ollóval...
Ma 3 nanosim-et vágtam normálbol kézzel
(nem, nem 1db normálbol 3-at )Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
atos19881101
senior tag
válasz Kis Joe #19983 üzenetére
Hát gondoltam pár százból megúszom, sőőt régebben az egyik boltban ingyen kivágta az egyik kolléganő ... de hogy 1000Ft egy vágásért ami kb 2 másodperc??? Na ez kemény órabér akárhogy is számoljuk ...
@ftc
De legalább új kártyát kaptál ... nem ugyan azt csak vágva.[ Szerkesztve ]
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
vlcsko82
senior tag
Urak,lenne 2db eladó 500GB HDD akit érdekel írjon bátran
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
xcel2000
aktív tag
Samsungba behozod inygen+27% áfával=ingyen kivágom néked
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
Smile8822
senior tag
//http://aprod.hu/i/hirdetes/samsung-galaxy-s4-elado-ID1tXgz.html]Ez a samsungosoknak jó vétel lehet.
[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
xcel2000
aktív tag
válasz Smile8822 #19991 üzenetére
Jó hát izlések és pofonok
Samsung készülék Samsung helyen.
Vezető márka, tegnap került elöbbre a Samsung a 8. helyre.
Megelőzve a Sony-t 7 éve ami azért nagy szó.
1.Helyen az Apple áll
2.Helyen a Google
és igy tovább..
Ami azért nagy szó
(Mint nagy Samsungos )
Na jó aki többre kiváncsi jöjjön Prémium üzletünkbe[ Szerkesztve ]
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
xcel2000
aktív tag
válasz atos19881101 #19995 üzenetére
Majd legközelebb
-
Jazzos
őstag
Tudtok ajánlani gázszerelőt? Egy konvektort kéne helyrepofozni. Gázhoz nem szívesen nyúlok.
-
Smile8822
senior tag
Üdv.
Lenne nagyon olcsón egy Kingston vagy kingmax hirtelen nem tudom
DDR2 es 800 as 1gb modulom asztali gépbe.
Ha érdekel valakit írjon.
2000ft lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest