Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Topikötlet a PH! fényképalbum alapján jött, illetve -bár nem vagyok "iwiw fan"- egyre több ismerősömnél látok gyerekkori képeket.
..szóval jöhetnek régi, gyerekkori fotók - pl.: bölcsiből, oviból, iskolából.
Lehet vicces, komoly, szomorú a lényeg h gyerek(ek) legyenek rajta. (..jah és nem én vagyok a cukrosbácsi. )Ha feleslegesnek ítélik(tek) meg zárható.
Kezdeném a sort;
Ennyi elég belőlem direkt mód.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
(Darkwood)
őstag
válasz runner 125 #1 üzenetére
Én UP-olom!
Majd én is rakok be képet, persze, ha addig nem ignorálják a topic-ot!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
runner 125
nagyúr
válasz (Darkwood) #2 üzenetére
Jöhetnek!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
MmDorian
őstag
válasz runner 125 #1 üzenetére
Eredeti ötlet, én támogatom.
Viszont hozzátenni nem tudok semmi érdemlegeset, a gyerekkorom még nem a múlt...sajnos, vagy hálistennek.
-
MmDorian
őstag
válasz runner 125 #5 üzenetére
3 évvel vagyok fiatalabb, de keresek majd egy pár fotót, van egy-két érdekes darab.
Jah...az első képeden a macskát etted meg reggelire ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest